Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 26χρονου στη Ρόδο λίγο πριν τον σκοτώσει κεραυνός

«Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ την απώλειά του» λένε οι γονείς του

Must Read

Τις τελευταίες στιγμές του 26χρονου Βρετανού Σκοτ Σέντον που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό, κατέγραψε σε βίντεο μια φίλη του και φέρνει στο φως η Daily Mail.

O νεαρός Βρετανός τουρίστας που αγαπούσε ιδιαίτερα το νησί και το επισκεπτόταν συχνά, καθώς η οικογένειά του είχε εξοχική κατοικία, καταγράφηκε ευδιάθετος, χωρίς να ανησυχεί για κάποιον κίνδυνο, καθώς η καταιγίδα που είχε «χτυπήσει» νωρίτερα, είχε κοπάσει. Κανένας δεν φανταζόταν τις τραγικές στιγμές που θα ακολουθούσαν.

Μάλιστα, η οικογένειά του αδικοχαμένου νέου ζήτησε από την Daily Mail να δημοσιεύσει το βίντεο με στόχο να φανεί ότι ο Σέντον δεν ήταν απερίσκεπτος και ότι είχε απομακρυνθεί από το νερό κατά την διάρκεια της καταιγίδας.

Συντετριμμένη η μητέρα του 26χρονου δήλωσε ότι περνούσε «τις καλύτερες στιγμές της ζωής του» μέχρι που «ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει».

Οι γονείς του Σκοτ, οι οποίοι βρίσκονταν στο ασθενοφόρο καθώς οι τραυματιοφορείς προσπαθούσαν να του σώσουν τη ζωή, δήλωσαν ότι ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και  ότι η καταιγίδα είχε κοπάσει. Επιπλέον, τονίζουν ότι το βίντεο δείχνει πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη επικείμενης ηλεκτρικής καταιγίδας, όταν ο Σκοτ επέστρεψε στην παραλία το απόγευμα της Δευτέρας, υπό το φως του ήλιου και μερική μόνο συννεφιά.

«Ζούμε στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια. Ήταν έμπειρος κολυμβητής. Γνωρίζει το νερό και το σέβεται. Δεν ήταν κάποιος ανόητος τουρίστας που ανεβαίνει σε μια σανίδα για να πάει κάπου επικίνδυνα. Γελούσε βγαίνοντας από το νερό. Έβαλαν τα κανό στην ακτή, στέκονταν στην εξέδρα και αγκαλιάζονταν. Δεν κινδύνευε και δεν τον τράβηξαν από το νερό. Οι ντόπιοι τον αγαπούσαν και πήγε εκεί σχολείο. Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ την απώλειά του» είπε ο πατέρας του.

Η μητέρα του 26χρονου δήλωσε: «βγήκαν από το νερό και ήταν τόσο χαρούμενοι. Γελούσαν και ζήτησαν από τον φίλο του να τραβήξει το βίντεο. Κατέβασαν τις σανίδες του και ο κεραυνός τον χτύπησε στο πίσω μέρος του λαιμού. Ο Σκοτ δεν είχε μεταλλικά αντικείμενα επάνω του, μόνο δύο μικρά σκουλαρίκια. Φαινόταν πως η καταιγίδα είχε περάσει, ο κίνδυνος είχε φύγει. Ήταν απλά ένα φρικτό ατύχημα. Δεν βρισκόταν επάνω στη σανίδα. Όταν ο Σκοτ έπεσε, έπεσε στο νερό. Ήταν πολύ βαρύς για να τον σηκώσει η Άννα και έτσι ένας Βραζιλιάνος ήρθε για να βοηθήσει. Ο γιος μου είχε βγει από τη θάλασσα και περνούσε τόσο όμορφα, αλλά ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει. Τον χτύπησε κεραυνός μέσα σε μια στιγμή. Ήταν ένα τρομερό, θλιβερό πράγμα αυτό που συνέβη. Του είχα στείλει μήνυμα να μην ξαναμπεί στη θάλασσα και του είπα ότι ερχόταν καταιγίδα, ώστε να είναι ενήμερος».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This