Κατέγραψαν σε βίντεο τη στιγμή που ο κεραυνός σκοτώνει τον 26χρονο στη Ρόδο – Ποιος ήταν ο Σκοτ Σέντον

Ο Βρετανός είχε εξοχικό στο νησί και ερχόταν συχνά στην Ελλάδα

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά τον τραγικό θάνατο του 26χρονου Βρετανού τουρίστα, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμβία του νεαρού άνδρα, κατέγραψε τη στιγμή σε βίντεο, στο κινητό της, το οποίο βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας. Απεγνωσμένη, η ίδια τον καλούσε να βγει έξω, ωστόσο εκείνος παρέμεινε στο νερό

Όπως αναφέρει η Daily mail, σε αφιέρωμά της για τον αδικοχαμένο Σκοτ Σέντον, ο 26χρονος ήταν δεινός κολυμβητής και επισκεπτόταν συχνά το νησί, καθώς η οικογένειά του διατηρούσε εκεί εξοχικό.

Ο νεαρός, ο οποίος εργαζόταν στο εμπόριο οικοδομών, μιλούσε ελληνικά και αγαπούσε το SUP.

«Μίλησα με τον πατέρα του και μου είπε ότι ο Σκοτ έπαθε ηλεκτροπληξία. Είπε ότι είναι συντετριμμένος αλλά δεν μπορούσε να πει περισσότερα» δήλωσε οικογενειακός φίλος στο βρετανικό μέσο και πρόσθεσε: «Η αδελφή του πέταξε εκεί χθες το βράδυ για να είναι με την υπόλοιπη οικογένεια. Ο Σκοτ ήταν υπέροχος τύπος και πολύ δημοφιλής. Πήγαινε στην Ελλάδα με την οικογένειά του και μιλούσε ελληνικά. Του άρεσε πολύ εκεί».

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Όλα συνέβησαν όταν ο νεαρός βρισκόταν για μπάνιο ενώ έβρεχε και παρά τις εκκλήσεις των υπολοίπων τουριστών να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα.

Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως από το τραγικό περιστατικό, σοκάρουν. «Περίπου 10 λεπτά που ήμουν στον μαγαζί, τον έβλεπα πάνω στη σανίδα μέσα στο νερό, με πολλή βροχή, κεραυνούς γύρω γύρω. Είπα σε ένα φίλο μήπως να του πούμε να βγει έξω από το νερό γιατί μπορεί να πέσει κεραυνός;», είπε Ο Βάλτερ Μασάδο, ο 47χρονος παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που είδε τι συνέβη και συνέχισε:

«Ξαφνικά ακούω την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Πήγα μέσα στο νερό, τον έβγαλα έξω, έκανα τις πρώτες βοήθειες. Σε μία φάση είδα να γίνεται μπλε πια το παιδί. Προσπαθούσε να πάρει αναπνοή, νόμιζα ότι θα συνέλθει. Η κοπέλα φώναζε το όνομά του, ξαφνικά τα μάτια του έκλεισαν».

Ταυτόχρονα ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισαν τη μάχη των διασωστών του ΕΚΑΒ για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This