Πέθανε ο 45χρονος αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο

Μαζί με έναν συνάδελφό του ήταν στο σημείο και ρύθμιζαν την κυκλοφορία λόγω ενός άλλου τροχαίου που είχε προηγηθεί

Must Read

Κατέληξε τελικά ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 2/6, στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.  

 






Δεν τον είδε! 

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν πάει στο σημείο για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον αστυνομικό που είχε κατέβει από το περιπολικό για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Άμεσα έφτασε στον τόπο του τροχαίου ασθενοφόρο του ΕΒΑΒ με τον αστυνομικό να μεταφέρεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε, και πέθανε.

 


Νωρίτερα το πρωί της χθεσινής ημέρας, Πέμπτη 1/6, σόκαραν οι παρασύρσεις πεζών που σημειώθηκαν μόνο στην πρωτεύουσα. Πολυτραυματίας, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων το 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο παρασύρθηκε μαζί με τη γιαγιά του από μοτοσικλετιστή στη Λεωφόρο Κηφισίας. Το παιδάκι βρίσκεται διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση, καθώς τραυματίστηκε άσχημα από τη μηχανή και είχε αιμορραγία.

Το τραγικό συμβάν έγινε την ώρα που διέσχιζε το δρόμο με τη γιαγιά του, στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μοτοσικλετιστής παρέσυρε γυναίκα και παιδί στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Η 70χρονη γυναίκα με το παιδάκι βρίσκονταν στα μισά του δρόμου, όταν η μηχανή έπεσε πάνω τους. Η γυναίκα διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, ελαφρά τραυματισμένη αλλά σε κατάσταση σοκ.






 

Τρεις άνθρωποι νεκροί σε δύο ημέρες!

Ένας 50χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λ. Αλεξάνδρας και σκοτώθηκε. Ο άνδρας διέσχιζε το δρόμο -σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση- και παρασύρθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη. Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, μία 77χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε θανάσιμα από ΙΧ. Το τρίτο τροχαίο συνέβη στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όπου ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς κατέληξε.  

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ασύλληπτο: Αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό στην Κατεχάκη

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 3χρονης που παρασύρθηκε στην Κηφισίας

Συνελήφθη ο κούριερ που παρέσυρε γιαγιά και εγγονή – Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This