Συνελήφθη ο κούριερ που παρέσυρε γιαγιά και εγγονή – Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη

Η 3χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της παράσυρσης μιας 70χρονης και της 3χρονης εγγονής της σήμερα το πρωί στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Ο 35χρονος κούριερ που οδηγούσε την μηχανή που τις παρέσυρε συνελήφθη από αστυνομικούς και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 3χρονη έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά σε αρκετά σημεία του σώματός της και νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παίδων».

Η γιαγιά του έχει υποστεί κάποια κατάγματα αλλά είναι εκτός κινδύνου. Αμέσως μετά το ατύχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Το βίντεο – ντοκουμέντο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει καρέ καρέ την τρομακτική παράσυρση που έγινε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην λεωφόρο Κηφισιάς, όταν μια μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας κούριερ παρέσυρε μια 70χρονη και το εγγονάκι της που είναι μόλις 3 ετών.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό το οποίο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας, η ηλικιωμένη μαζί με το εγγόνι της προσπαθούν να διασχίσουν την κεντρική λεωφόρο, στο ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Την στιγμή που βρίσκονται στην μεσαία λωρίδα του πολυσύχναστου δρόμου το διερχόμενο κόκκινο μηχανάκι που οδηγούσε ένας 35χρονος τις παρασύρει και πέφτουν στο έδαφος. Λίγα λεπτά αργότερα, φαίνεται και το μηχανάκι να πέφτει στο δρόμο.

Δείτε το βίντεο (το τροχαίο γίνεται στο 0:08)



 

Μετά τη σύγκρουση, γιαγιά και εγγονή μεταφέρθηκαν άμεσα στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Παίδων αντίστοιχα, έχοντας τις αισθήσεις τους και με εκδορές.

Η κατάσταση της γιαγιάς δεν θεωρείται κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποστεί κατάγματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το 3χρονο κοριτσάκι είναι πολυτραυματίας, έχει διασωληνωθεί και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς, ωστόσο, να κινδυνεύει η ζωή του.

Λόγω του τροχαίου έκλεισε προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά μετά από λίγο, ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Δείτε βίντεο:






 

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο με παράσυρση πεζού που σημειώνεται σήμερα καθώς νωρίτερα σήμερα το πρωί ένας 50χρονος παρασύρθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο έγινε στο ύψος του Γκύζη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη κινούνταν με κατεύθυνση την οδό Πατησίων ενώ ο πεζός διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση.

 



Λίγη ώρα μετά την παράσυρση της ηλικιωμένης και της εγγονής της, σημειώθηκε και τρίτη μέσα σε μια μέρα.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν η γυναίκα που κινούνταν πεζή στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη πίσω από το Χίλτον παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Η γυναίκα τραυματίστηκε, ενώ άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

(πηγή κεντρικής φωτογραφίας: newsit.gr)

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This