Και άλλη παράσυρση σήμερα: Αυτοκίνητο χτύπησε πεζή γυναίκα πίσω από το Χίλτον!

Ελαφρά τραυματισμένη

Must Read

Λίγη ώρα μετά την παράσυρση μίας ηλικιωμένης γυναίκας και της τρίχρονης εγγονή της, συγκλονίζει ακόμα μία παράσυρση πεζής στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν η γυναίκα που κινούνταν πεζή στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη πίσω από το Χίλτον παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Η γυναίκα τραυματίστηκε, ενώ άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Λίγη ώρα νωρίτερα, άλλη παράσυρση διαδραματίστηκε στην περιοχή του Χαλανδρίου. Μία 65χρονη γυναίκα και το τρίχρονο εγγονάκι της παρασύρθηκαν από μοτοσικλέτα στην Λεωφόρο Κηφισίας. Ένας οδηγός courier τους παρέσυρε ενώ προσπαθούσαν γιαγιά και εγγονάκι να διασχίσουν τον παράδρομο, σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών. Και οι δύο μεταφέρθηκαν άμεσα στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Παίδων αντίστοιχα, έχοντας τις αισθήσεις τους και με εκδορές. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η κατάστασή τους, μόνο ότι το 3χρονο παιδί βγάζει αρκετό αίμα από το αυτί. Υπενθυμίζεται πως σήμερα τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό παράσυρσης έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα. Ένας 50χρονος παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη, ενώ το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκαν δύο φονικές παρασύρσεις πεζών στον Κολωνό και στο Κερατσίνι.

 






Διαβάστε ακόμα: 

Οδηγός courier παρέσυρε μία 65χρονη γυναίκα και την τρίχρονη εγγονή της στη Λεωφόρο Κηφισίας

Σοκαριστικό τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας: 44χρονη παρέσυρε και σκότωσε 50χρονο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This