«Οι καλοί φεύγουν, δυστυχώς…» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 43χρονου αρχιφύλακα που παρασύρθηκε στην Κατεχάκη

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ.: «Άσχημη μέρα ξημέρωσε για την ελληνική αστυνομία»

Must Read

Ένα ακόμη θύμα προστέθηκε στο μπαράζ της παράσυρσης πεζών των τελευταίων ημερών, το οποίο έχει προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα.

Ένας 43χρονος αρχιφύλακας, ο οποίος είχε σπεύσει με συνάδελφό του στη λεωφόρο Κατεχάκη (στο ρεύμα προς Ηλιούπολη) για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία μετά από τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, στο οποίο επέβαινε ένας 33χρονος γιατρός.

Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι «δεν είδε ποτέ» τον 43χρονο, καθώς έκανε ελιγμό για να αποφύγει το περιπολικό που είχε σταματήσει στην έξοδο της Αττικής Οδού.




Όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ο γιατρός μόλις χτύπησε τον αρχιφύλακα προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για υπερβολική ταχύτητα του οχήματος του 33χρονου, αλλά αυτό μένει να διαπιστωθεί από τους ελέγχους που θα διενεργηθούν και τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.




«Οι καλοί φεύγουν, δυστυχώς…»

Ο πατέρας του αδικοχαμένου αρχιφύλακα μίλησε συγκλονισμένος στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον χαμό του γιου του και περιέγραψε τα όσα γνωρίζει για το τραγικό συμβάν, αλλά και τον χαρακτήρα του 43χρονου:

«Πήγε να κάνει αυτοψία για ένα τροχαίο ατύχημα και τον παρέσυρε ένα άλλο όχημα. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά δεν… πήγε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό, άρα… είχε τελειώσει εκεί, στο ατύχημα. Δεν ήταν παντρεμένος. Ήταν το πιο καλό παιδί, όποιον πάρετε να ρωτήσετε στην Τροχαία Αθηνών θα σας το πει. Το καλύτερο παιδί, δεν χάλαγε χατίρι κανένα … Όλοι οι συνάδελφοί του μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια γιατί ήταν συνεπής, ήταν με το χαμόγελο … Οι καλοί φεύγουν, δυστυχώς».




«Άσχημη μέρα ξημέρωσε για την ελληνική αστυνομία»

Η εκπρόσωπος Τύπου  της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε επίσης στην εκπομπή για το τραγικό συμβάν:

«Άσχημη μέρα ξημέρωσε για την ελληνική αστυνομία. Δυστυχώς ένας ακόμη συνάδελφος πέφτει εν ώρα καθήκοντος και δεν είναι μαζί μας σήμερα. Τι να πει κανείς σε αυτούς τους γονείς…  Δεν ξέρω αν αντέχεται αυτός ο πόνος, νομίζω κανείς μας δεν θέλει να μάθει πως είναι αυτός ο πόνος …».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This