Δίωξη και στον Ζαχαρία Στουρνάρα για τα Τέμπη – Ο «κύριος τέλος» στο βίντεο της ντροπής

Κακουργηματική δίωξη και στον Διευθυντή Συντήρησης του ΟΣΕ που φίμωσε τον σταθμάρχη και μετά εμφανίστηκε σε ρόλο... επιβάτη

Must Read

Νέες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος κατά πέντε στελεχών του ΟΣΕ, για το έγκλημα στα Τέμπη άσκησε σήμερα ειδικός εφέτης ανακριτής Λάρισας που ερευνά την υπόθεση. Ανάμεσα τους και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων & Ηλεκτροκίνησης στον ΟΣΕ, Ζαχαρίας Στουρνάρας, ο γνωστός «κύριος τέλος» από το βίντεο για την τηλεδιοίκηση όπου οι εργαζόμενοι ξεμπρόστιασαν τα ψέματα της κυβέρνησης.

Ο Ζαχαρίας Στουρνάρα, εμφανιζόταν στο πλευρό του τότε υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε επισκεφθεί το υποτιθέμενο κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα προκειμένου να υπερασπιστεί το ψευδές αφήγημα ότι η τηλεδιοίκηση λειτουργούσε. Οι εργαζόμενοι ωστόσο, τον διέψευσαν σε ζωντανή σύνδεση, ξεκαθαρίζοντας ότι η τηλεδιοίκηση έπαψε να λειτουργεί μετά από τη φωτιά που ξέσπασε το 2019 και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να την αποκαταστήσει.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί» είχε δηλώσει ο σταθμάρχης.

Σε εκείνο το σημείο και ενώ οι δημοσιογράφοι ζητούσαν περισσότερες εξηγήσεις, επενέβη ο  Ζαχαρίας Στουρνάρας προκειμένου να ξελασπώσει τον υφυπουργό Παπαδόπουλο και έκανε νεύμα στον σταθμάρχη να σταματήσει να μιλάει. «Τέλος» ακούγεται να λέει στον εργαζόμενο, απαιτώντας να σταματήσει να μιλάει και να αποκαλύπτει την πραγματικότητα που τους διέσυρε.

Αρχές Απριλίου, ο Ζαχαρίας Στουρνάρας εμφανίστηκε σε… ρόλο επιβάτη στην τηλεόραση, τη μέρα που ξεκίνησε η επαναλειτουργία των τρένων, δηλώνοντας στην κάμερα ότι δεν φοβάται να μπει στο τρένο μετά το δυστύχημα. «Βεβαίως – βεβαίως, πολύ ασφάλεια παιδιά» έλεγε στους δημοσιογράφους ενώ φαινόταν να περπατάει στο σταθμό. Κανένας δεν διευκρίνισε όμως στους τηλεθεατές ότι ήταν ο διευθυντής συντήρησης του ΟΣΕ…

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Νέες κακουργηματικές διώξεις σε πέντε στελέχη του ΟΣΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This