Τουριστικό λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες στη Χιλιαδού Ευβοίας

Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός

Must Read

Στιγμές αγωνίας έζησαν το απόγευμα του Σαββάτου επιβάτες τουριστικού λεωφορείου στην περιοχή Χιλιαδού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια, όταν στο όχημα στο οποίο επέβαιναν ξέσπασε φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το λεωφορείο που τυλίχτηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκκενώθηκε άμεσα, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ οι εκδρομείς που επέβαιναν σ’ αυτό μεταφέρθηκαν με άλλο λεωφορείο σε ξενοδοχείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και προχώρησαν σε μέτρα ασφαλείας για την κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων στο οδικό δίκτυο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This