Θάνατος 68χρονης κτηνοτρόφου: «Ο άντρας της την χτυπούσε και τη φόβιζε», αποκαλύπτει ο αδερφός της

Ο σύζυγός της επιμένει πως πρόκειται για ανθρωποκτονία

Must Read

Ακόμα δεν έχει πέσει φως στα αίτια του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου από την Καβάλα η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο ποιμνιοστάσιο της την περασμένη Παρασκευή.  ποιμνιοστάσιό της στην Καβάλα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο αδελφός της αδικοχαμένης γυναίκας είπε πως περιμένει τις απαντήσεις από την αστυνομία για το αν για τον θάνατό της ευθύνεται ανθρώπινο χέρι ή το επιθετικό κριάρι που είχε στο κοπάδι της.

Στην αρχή η Αστυνομία είχε εκτιμήσει πως ο θάνατος της πρόκειται για έγκλημα, ωστόσο, η υπάρξει ενός μεγάλου κριαριού βάρους άνω των 70 κιλών στο μαντρί το οποίο θα μπορούσε να της επιφέρει θανάσιμα χτυπήματα ανέτρεψε όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, η γυναίκα πέθανε από εσωτερική αιμορραγία μετά από δυνατά χτυπήματα. Όσο για τον χρόνο του θανάτου της, προσδιορίστηκε ανάμεσα στις 5 με 6 το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον αδελφό της 68χρονης, όπως και να έχει, είχε έναν μαρτυρικό θάνατο, όπως μαρτυρική ήταν και η ζωή της, μέσα στην κακοποίηση από τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα ο αδελφός της είπε για την οικογενειακή ζωή της:

«Η αδελφή μου ήταν ήπιων τόνων άνθρωπος, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, όμως καθ’ όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου της, με τον σύζυγό της είχαν προβλήματα. Την απειλούσε, τη χτυπούσε, την φόβιζε. Με έπαιρνε μια φορά τον μήνα τηλέφωνο και μου έλεγε έλα πάρτην θα τη σκοτώσω. Εγώ το γνώριζα όμως, ότι ήταν εκείνης της στιγμής».

Και πρόσθεσε: «Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι της, όμως μετά από συζητήσεις με συγγενείς επέστρεφε. Το ήξεραν όλοι τι τραβούσε στη ζωή της. Είτε είναι ανθρωποκτονία, είτε είναι από κάποιο ζώο, ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και όλη η ζωή της».

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ο σύζυγος της γυναίκας ισχυρίζεται πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. Όπως είπε, η 68χρονη βρέθηκε σε απόσταση από τον στάβλο, στην οποία δε θα μπορούσε να την είχε πετάξει το επιθετικό κριάρι.

Ο ίδιος υποστήριξε επίσης ότι τα τραύματά της δεν μπορεί να έγιναν από το ζώο και πως πίσω από τον θάνατό της κρύβεται ανθρώπινο χέρι.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν μπορεί να διαπιστώσει με ποιον είχε διαφορές που θα τον οδηγούσαν να κάνει ένα τόσο φρικτό έγκλημα.

Δείτε βίντεο:



Δείτε επίσης:

Θρίλερ στην Καβάλα: Ξεσπά ο αδερφός της 68χρονης – Τι ισχυρίζεται

Καβάλα: Το ξέσπασμα του συζύγου της κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή – «Μέρα νύχτα κλαίω…»
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This