Καβάλα: Το ξέσπασμα του συζύγου της κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή – «Μέρα νύχτα κλαίω…»

Όλοι φαίνεται να περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA να ρίξουν φως στο μυστήριο

Must Read

Με τον ίδιο να βρίσκεται στον «κύκλο» των βασικών υπόπτων για της -ενδεχόμενης- δολοφονία της, μετα τις σχετικές δηλώσεις του αδερφού της, ο σύζυγος της 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή, βάναυσα κακοποιημένη στο ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Παγγαίου, στην Καβάλα, ξεσπά, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ανήμπορος να κάνει οτιδήποτε.

«Μέρα νύχτα κλαίω… Την Παρασκευή, μέχρι τώρα, δύο φορές έφαγα φαγητό. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει. Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να ‘ρθει να μου πει “την έκανα εγώ τη ζημιά αυτή”», είπε στο STAR ο χαροκαμένος άνδρας.

Αναφορικά με την ημέρα όπου εντόπισε τη σορό της στο μαντρί της, ο σύζυγος της 68χρονης σημείωσε τα εξής: «Αφού πάει 8 η ώρα και δε φάνηκε, πήρα τηλέφωνο δύο φορές. Ήταν κλειστό το τηλέφωνο. Και ανησύχησα. Λέω “κάτι έγινε, δεν μπορεί”. Έρχομαι εδώ, βλέπω τα ζώα έξω, τα βάζω μέσα, φωνάζω, τσιρίζω, τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον ανιψιό μου, μου ‘κοψε μέχρι εκεί. Ο ανιψιός μου καμία 10αριά, 15αριά μέτρα μπροστά. Μου λέει “θείε, εδώ είναι η θεία”».




Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, έφερε κατάγματα στα πλευρά και είχε ρήξη πνεύμονα και σπλήνα και εσωτερική αιμορραγία. Μέχρι στιγμής ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο για τον θάνατο της, με τα δύο βασικά σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές να είναι είτε η γυναίκα να ξυλοκοπήθηκε άγρια από κάποιον (πιθανότατα άτομο του στενού της περιβάλλοντος), είτε να χτυπήθηκε από ένα μεγαλόσωμο κριάρι που είχε στο μαντρί της, το οποίο ζυγίζει περίπου 70 κιλά και στο παρελθόν είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά.

Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα να εξεταστεί το συγκεκριμένο ζώο, χρειάστηκε να το κρατούν ακίνητο… πέντε άτομα! «Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται», δήλωσε ο κ. Κιφνίδης.

«Ήρθανε χθες το απόγευμα, πιάσανε ένα κριάρι. Το πιάσανε πέντε άτομα, ασφαλίτες, με το ζόρι. Του πήρανε DNA, πήρανε και DNA από τα ρούχα της θείας, να δούνε τι μπορεί να είναι και αν μπορεί να είναι αυτό. Δεν ξέρουμε. Είμαστε στο κενό. Ψάχνουν ακόμα. Περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA. Τίποτα δεν λένε. Είναι σε έρευνες…», είπε στο STAR ο ανιψιός της 68χρονης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This