Θρίλερ στην Καβάλα: Άγρια δολοφονία ή δυστύχημα ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Παγγαίου;

Οι δηλώσεις του αδερφού της και η εκδοχή με το κριάρι

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου, λίγα μέτρα μακριά από το ποιμνιοστάσιο της στο Ποδοχώρι Παγγαίου, στην Καβάλα, καθώς, με βάση τις μέχρι στιγμής εξελίξεις, κυριαρχούν δύο εκδοχές για την απώλειά της.

Η πρώτη είναι, λόγω της κατάστασής της, η εγκληματική ενέργεια, με τον δράστη να αναζητείται στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον, ωστόσο, σήμερα προέκυψε και μια δεύτερη εκδοχή, η οποία εμπλέκει ένα κριάρι που βρέθηκε στο μαντρί της, που ενδέχεται να την… κουτούλησε μέχρι θανάτου! Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον ανιψιό της, ο οποίος την αναζητούσε παρέα με τον σύζυγό της, με το σώμα της να είναι  τσακισμένο και να στηρίζεται σε μια ελιά, περίπου 25 μέτρα μακριά από το ποιμνιοστάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προέκυψε ως αιτία θανάτου η εσωτερική αιμορραγία, έπειτα από δυνατά χτυπήματα που δέχθηκε στο σώμα της, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται ότι ήταν στις 5 με 6 το απόγευμα της Παρασκευής.

Το ποιμνιοστάσιο της άτυχης 68χρονης

Η αστυνομία έρευνα σοβαρά το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με τη συλλογή καταθέσεων να βρίσκεται σε εξέλιξη, στο πλαίσιο της προανάκρισης. Σύμφωνα, ωστόσο, με τον ιατροδικαστή, Νίκο Κιφνίδη, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται όντως για εγκληματική ενέργεια ή αν η άτυχη κτηνοτρόφος δέχθηκε χτυπήματα από κάποιο μεγαλόσωμο ζώο και πιο συγκεκριμένα από κάποιο κριάρι, για αυτό το λόγο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να πέσει περισσότερο «φως» στην υπόθεση θανάτου της.

Είναι ενδεικτικό ότι στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη, κατά τη διάρκεια της σημερινής αυτοψίας παρουσία του ιατροδικαστή, βρέθηκε και ένα κριάρι περίπου 70 κιλών και πολύ επιθετικό, με αποτέλεσμα να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο τα τραύματά της να προέρχονται από δύο ή τρία χτυπήματα που δέχθηκε από το συγκεκριμένο κριάρι, όταν πήγε να ταΐσει τα ζώα της. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το συγκεκριμένο ζώο είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο παρελθόν, καθώς είχε σπάσει ακόμα και πόρτες με τα κέρατά του.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η κτηνοτρόφος έφερε πολύ σοβαρά και δυνατά χτυπήματα, κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα. Με δεδομένο το ότι η άτυχη γυναίκα ήταν μικροκαμωμένη και αδύναμη, με ύψος 1,50 μέτρα, βάρος περίπου 45 κιλά και ήταν και 68 ετών, θεωρείται λογικό το ότι δεν θα χρειάζονταν πολλά χτυπήματα για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.




«Μου έλεγε εδώ και χρόνια η αδερφή μου ότι την χτυπούσε»

Την ίδια ώρα, ο αδερφός της 68χρονης κτηνοτρόφου, η οποία ξεψύχησε αβοήθητη, έχοντας πολλαπλά σοβαρά τραύματα στο σώμα της, ανέφερε πως, πολλές φορές στο παρελθόν η άτυχη γυναίκα είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της.

«Από χρόνια είχαν διενέξεις μεταξύ τους. Ο σύζυγος της με έπαιρνε και εμένα και απειλούσε και μου έλεγε συνέχεια “έλα πάρε την αδελφή σου γιατί θα την σκοτώσω”», δήλωσε στο MEGA και πρόσθεσε ότι, «μια ζωή, από τότε που θυμάμαι, αυτό γινόταν. Μου έλεγε εδώ και χρόνια η αδελφή μου ότι την χτυπούσε και της έκανε διάφορα. Είχε περάσει δύσκολα χρόνια η αδελφή μου μαζί του».

«Μάλωναν συνέχεια και την χτυπούσε, όμως η αδελφή μου πάντα τον συγχωρούσε. Πάντα τα έβρισκαν και συνέχιζαν μαζί, όμως γινόταν ξανά και ξανά. Μια ζωή στο ίδιο μοτίβο…» κατέληξε ο αδερφός της νεκρής.

Η κηδεία της άτυχης 68χρονης, η οποία, σύμφωνα με όσους τη γνώριζαν, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, αγαπητή στο χωριό της, έγινε χτες Σάββατο.

*πηγή φωτό: proininews.gr, kavalapost.gr




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο θυμόσοφος Ερντογάν και χρήσιμοι αφελείς του Μαξίμου

«Δεν πρέπει να λες ποτέ κάτι που δεν μπορείς να γράψεις»

More Articles Like This