Απίστευτη εξέλιξη με τη νεκρή 68χρονη κτηνοτρόφο στην Καβάλα!

Εξετάζουν αν την σκότωσε το... κριάρι της

Must Read

Μια απρόσμενη εξέλιξη προέκυψε στην υπόθεση του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Καβάλας, μετά τη δεύτερη αυτοψία που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής, κοντά στο ποιμνιοστάσιο, ο έμπειρος ιατροδικαστής της Κομοτηνής.

Πλέον οι Αρχές εξετάζουν αν τα φονικά χτυπήματα δεν προήλθαν από χέρι ανθρώπου, αλλά από το… κριάρι!

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής διαπίστωσε την ύπαρξη κριαριού -που ανήκει στην άτυχη γυναίκα- πάνω από 70 κιλά, το οποίο παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά και στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του!

Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας, του κριαριού αλλά και των σημείων στο κορμί της που έφερε τα χτυπήματα (επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών) εξετάζεται το ενδεχόμενο αν τα χτυπήματα τα προκάλεσε το ζώο.

Αυτός είναι ο λόγος που θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της, για να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA του ζώου.

Η άτυχη γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, παρά μόνο μικροεγκεφαλικές ερεθίσεις που προήλθαν από την πτώση της στο έδαφος. Όπως διαπιστώθηκε από τη θωρακική της κοιλότητα έχασε 1,7 λίτρα αίματος, απόρροια της εσωτερικής αιμορραγίας από τα τρία – τέσσερα χτυπήματα που εντοπίστηκαν στην νεκροτομή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον τάφο του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την Παραμονή Χριστουγέννων του 2023 σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη...

More Articles Like This