Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: «Εύχομαι ο Αναγνωστόπουλος να σαπίσει στην φυλακή!»

Τι οδήγησαν τον πιλότο στο έγκλημα, σύμφωνα με τον ίδιο

Must Read

Την οργή κα την αγανάκτησή του για τον δολοφόνο της κόρης του, Καρολάιν εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο πατέρας της, Ντέιβιντ Κράουτς με αφορμή την απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραιτηθεί από την έφεσή και τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

«Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι ο Αναγνωστόπουλος απέσυρε την έφεσή του. Αυτός ο άντρας βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια. Με εξοργίζει η σκέψη ότι αυτό το διττό κάθαρμα στάθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι έπρεπε να σκοτώσει την όμορφη κόρη μου για να σώσει τη Λυδία.

Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψε εκεί που ανήκει, εκτίοντας το υπόλοιπο της ισόβιας κάθειρξης του συν 11μιση χρόνια για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου. Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή» είπε ο κ. Κράουτς, μιλώντας αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Μετά την παραίτησή του από την έφεση ο 34χρονος γυναικοκτόνος αναμένεται να περάσει περίπου 20 χρόνια στην φυλακή αφού αυτή ήταν η ποινή του πρωτόδικα.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς έδωσε και την δική του ερμηνεία για τον θάνατο του παιδιού του ενώ αναφέρθηκε και στα γράμματα που έστελνε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Η αλήθεια είναι ότι τη σκότωσε, γιατί πιεζόταν από τη συμμορία στην οποία είχε εμπλακεί συμμετέχοντας στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Η Καρολάιν του είχε ξεκαθαρίσει ότι εάν επέμενε, τότε θα τον εγκατέλειπε και θα έπαιρνε μαζί και τη Λυδία.

Πώς τα ξέρω όλα αυτά; Από τα γράμματα που έγραψε σε εμένα, στη Σούζαν και στη μητέρα του. Τα γράμματα που τώρα ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν. Τα γράμματα που οι γονείς του ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν παρότι το δικό μου το παρέδωσε στα χέρια μου ο πατέρας του και η μητέρα του, έβγαλε το δικό της από τη τσάντα της, μπροστά μου».

Και προσθέτει:

«Για να καταλάβετε τη βλακεία του, είχε καυχηθεί στην Καρολάιν για το σχέδιό του να βγάζει χρήματα από τη μεταφορά των ναρκωτικών, η οποία όμως, ήταν απόλυτα τρομοκρατημένη. Εκείνος, φάνηκε τότε να συνειδητοποιεί και επικοινώνησε με τη συμμορία και τους είπε ότι αποφάσισε να κάνει πίσω και να μη συνεχίσει στα όσα είχαν συμφωνήσει. Του εξήγησαν ότι δεν υπάρχει διέξοδος, ότι πλέον έχει μπλέξει εφ’ όρου ζωής και ότι από την στιγμή που το είπε και στη γυναίκα του, τότε το ίδιο ισχύει και για εκείνη».

Δείτε τις δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν:



Δείτε επίσης:

Εφετείο τέλος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Γιατί παραιτείται από κάθε ένδικο μέσο, αλλά και από τις Πανελλαδικές

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του Μπ. Αναγνωστόπουλου για την παραίτηση του από την έφεση και τις Πανελλαδικές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This