Εφετείο τέλος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Γιατί παραιτείται από κάθε ένδικο μέσο, αλλά και από τις Πανελλαδικές

Τι ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου του ο δολοφόνος της Καρολάιν

Must Read

Ενώ η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας βρίσκεται σε εξέλιξη, ο 34χρονος μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη ανακοίνωσε ότι παραιτείται από κάθε ένδικο μέσο, άρα της και έφεσης που άσκησε κατά της πρωτόδικης απόφασης (ισόβια συν πολυετής κάθειρξη) για τη βάναυση δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς (και σειρά άλλων αδικημάτων μεταξύ των οποίων η θανάτωση σκύλου), μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο δολοφόνος της 20χρονης έλαβε αυτή την απόφαση «για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι», ενώ δεν θα συνεχίσει τη συμμετοχή του και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, «καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση».




  • Η ανακοίνωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσω του δικηγόρου του:

«Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών. Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό. Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This