Σοκ στη Μύκονο: Πέθανε ξαφνικά στα 40 του ο γνωστός κοσμηματοπώλης, Φώτης Πονηρός

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία τη Μυκόνου από τον απροσδόκητο χαμό του γνωστού κοσμηματοπώλη Φώτη Πονηρού, που «έσβησε» σε ηλικία 40 ετών.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ανακοπή, ενώ μια ημέρα νωρίτερα είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και σκόπευε να μείνει στο σπίτι για να αναρρώσει.

Συντετριμμένος ο αδερφός του περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή T-live: «Από ανακοπή, ανακοπή. Είχε κορωνοϊό, μέσα σε μια μέρα δηλαδή και το βράδυ έπαθε ανακοπή. Χθες το απόγευμα. Πήγε έκανε ένα τεστ covid, διαγνώστηκε θετικός, πήγε σπίτι του, αυτό. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, εγώ το ήξερα ότι είχε διαγνωστεί με covid, με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε και ότι θα είναι δύσκολο να πάει στη δουλειά τις επόμενες μέρες, να ανοίξει το κατάστημα της Μυκόνου. Ήταν στο κρεβάτι, θα καθόταν δυο, τρεις μέρες, όσο ήταν. Ένιωθε δυσφορία» ανέφερε ο αδερφός του.

Ποιος ήταν ο Φώτης Πονηρός

Ο 40χρονος κοσμηματοπώλης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και διατηρούσε την οικογενειακή επιχείρηση, «έφυγε» αφήνοντας πίσω του την σύζυγό του και το παιδί του.

Χαμογελαστός, επιτυχημένος, με διακρίσεις στον τομέα του, είχε πάθος για τη σχεδίαση κοσμημάτων και δραστηριοποιείτο επαγγελματικά με καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη.

Ακολουθώντας τα βήματα της οικογενειακής παράδοσης, η αγάπη του για τα κοσμήματα εκδηλώθηκε σε πολύ νεαρή ηλικία και στη συνέχεια σπούδασε γεμολογία και σχεδίαση κοσμημάτων στη Φλωρεντία. «Οι συνεχιστές της, οι άνθρωποι της τρίτης γενιάς, στρέψαμε περισσότερο το βλέμμα μας στη γοητεία της ελληνικής φύσης που μας περιβάλλει, στο φως, στην ιστορία και την αρχιτεκτονική αυτού του ευλογημένου τόπου» δήλωνε ο γνωστός κοσμηματοπώλης.



Ο Φώτης Πονηρός μπορούσε να υπερηφανεύεται για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που του έδειχναν οι πελάτες του, με χρόνια παράδοσης στην τέχνη των κοσμημάτων. Ο 40χρονος κοσμηματοπώλης άφηνε ένα ξεχωριστό αποτύπωμα σε κάθε κομμάτι που σχεδίαζε. Μαζί με τον αδελφό του, είχαν διακριθεί επί έξι συνεχόμενες χρονιές, από το 2012 έως και το 2017, στα διεθνή βραβεία «Giuseppe Sciacca» , για τον σχεδιασμό κοσμημάτων.

Οι μπουτίκ του οίκου στα δύο δημοφιλή κυκλαδονήσια αλλά και στην Αθήνα αποτελούν «προορισμό» για τους ξένους επισκέπτες, αφού η φήμη τους είχε ξεπεράσει τα σύνορα. Με όρεξη για δουλειά και έμπνευση από τα νησιά που δραστηριοποιείτο, ο Φώτης Πονηρός, άφησε πίσω του μια λαμπρή πορεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This