ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΠαπίλα κατά Λιάγκα: «Πριν λίγο καιρό ήμουν η αποτυχημένη και η πικραμένη – Κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη»

Παπίλα κατά Λιάγκα: «Πριν λίγο καιρό ήμουν η αποτυχημένη και η πικραμένη – Κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη»

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει την αδικία που υπέστη και σχολιάζει τη στάση του Γιώργου Λιάγκα!

Σήμερα, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, η εκπομπή Real View σχολίασε τον σάλο που προκάλεσαν τα λόγια του Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με την απόφαση της Ελένης Βουλγαράκη να αποχωρήσει από το ραδιόφωνο για να βλέπει συχνότερα τον σύντροφό της στη Πορτογαλία.

Μεταξύ άλλων σχολίασαν και όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λίάγκα για το συγκεκριμένο θέμα, ο οποίος τόνισε ότι ο Δημήτρης Παπανώτας πρέπει να ζητήσει συγνώμη στην ελληνική τηλεόραση.

Η προσωπική εμπειρία της Παπίλα στην εκπομπή Πρωινό

Με αφορμή τα σχόλια αυτά, η Ελίνα Παπίλα ξέσπασε και αποκάλυψε ότι πρόσφατα, στην εκπομπή Πρωινό, ο Πάνος Κατσαρίδης την είχε χαρακτηρίσει «αποτυχημένη» και «πικραμένη», και δεν είχε την ίδια αντιμετώπιση από τον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Να θυμίσω ότι πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήμουν η αποτυχημένη, η κάθε πικραμένη, ότι δεν έχω γνώθι σε αυτόν. Δεν βγήκε κανείς να πει συγγνώμη. Δεν εξομοιώνω την δική μου περίπτωση με την Ελένη», είπε με έντονο ύφος η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης