Φρεαττύδα: Ποιος έσωσε την 17χρονη από βιασμό; Πώς περιγράφει το περιστατικό

Η συμμορία είναι γνωστή για την παράνομη δράση της

Must Read

Ένας 22χρονος σερβιτόρος και αθλητής του καράτε και του ταε κβο ντο ήταν αυτός που έσωσε την 17χρονη από βιασμό όταν της επιτέθηκε μια συμμορία από τέσσερα άτομα στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά όπου είχε πάει για μπάνιο.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η ανήλικη είχε πάει στην παραλία με έναν 22χρονο, όμως, προφανώς, ήταν μόνη της και δέχτηκε την επίθεση από την συμμορία.

«Καταρχάς, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνει ο κάθε πολίτης. Να τρέξει να την βοηθήσει. Δεν σκέφτηκα πολύ, αντέδρασα αμέσως. Η κοπέλα ήταν σε κίνδυνο»  ανέφερε στο protothema.gr o Μανόλης Καφετζιάδης.

Αρχικά, όπως είπε ο νεαρός, προσπάθησε να τους ηρεμήσει γιατί ήταν σε έξαλλη κατάσταση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

«Άρχισαν να με απειλούν με κομμένα μπουκάλια και ένα κομμένο κουτάκι μπύρας.  Κράτησα στο χέρι μου ένα στυλό και τους έκανα να καταλάβουν πως δεν πρόκειται να κάνω πίσω», είπε ο 22χρονος.

Ο 22χρονος κέρδισε χρόνο καθώς στο μεταξύ είχε κληθεί η Αστυνομία από τους άλλους πολίτες.

Η συμμορία αποτελείτο από τέσσερις Αιγυπτίους από 17 έως 19 ετών.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σπείρει τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια με ληστείες ενώ είναι γνωστοί για την παραβατική τους δράση.

Τι είπε η ανήλικη

Η 17χρονη η οποία δέχθηκε την επίθεση ανέφερε πως προσπάθησε να τους ηρεμήσει και ξεκίνησε να συζητά μαζί τους γιατί φοβήθηκε πως σε περίπτωση που αντιδρούσε, θα την έριχναν στα βράχια.

Τότε εμφανίστηκε ο «σωτήρας» της ο 22χρονος ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, ήταν και ο μόνος που είχε το κουράγιο να πλησιάσει και να την βοηθήσει, παρά το γεγονός πως η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο.

Στην 17χρονη όπως και στον 22χρονο παρείχε τις πρώτες βοήθειες η ναυαγοσώστρια της παραλίας ενώ ειδοποίησε τους γονείς τους να έρθουν να τους πάρουν.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό και σύλληψη της σπείρας:

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 6-6-2023 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 17 και 18 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρας προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, απόπειρας ληστείας, απόπειρας κλοπής, παράνομης κατακράτησης, απειλής, σωματικής βλάβη και παράνομης κατακράτησης.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι χθες το μεσημέρι προσέγγισαν 17χρονη και 15χρονο (ημεδαπούς), που βρίσκονταν στην παραλία Φρεαττύδας στον Πειραιά, και προέβησαν στις προαναφερόμενες αξιόποινες πράξεις.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι δρώντας ανά δύο, ακινητοποίησαν την 17χρονη και ο ένας εξ αυτών αποπειράθηκε να προβεί σε προσβλητικά αγγίγματα σε βάρος της, ενώ με χρήση βίας προσπάθησε να αφαιρέσει κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια στράφηκαν κατά του 15χρονου με σκοπό να τον τραυματίσουν.

22χρονος ημεδαπός, που αντιλήφθηκε το περιστατικό, προσέτρεξε να βοηθήσει τα θύματα  και οι τρείς εκ των κατηγορουμένων του επιτέθηκαν με πέτρες και σπασμένο γυάλινο μπουκάλι, χωρίς να τον τραυματίσουν.

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Δείτε επίσης:

Πειραιάς: Συμμορία προσπάθησε να βιάσει ανήλικη που είχε πάει για μπάνιο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This