Γιάννης Παπαδημητρίου: Όσα κάνουν δύσκολη την ζωή του ψηλότερου Έλληνα στην Ευρώπη (video)

Must Read

Ο τέταρτος ψηλότερος άνθρωπος στην Ευρώπη είναι Έλληνας με καταγωγή από τη Λάρισα  και έχει ύψος 2,24m. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ζει μόνιμα στο Μόναχο της Γερμανίας αλλά έρχεται στην χώρα μας πολύ συχνά. 

Ο Γιάννης με πολύ χαλαρό και φιλικό ύφος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Αυτοψία» και περιέγραψε τα θετικά και τα αρνητικά του να βλέπεις τον κόσμο από τόσο ψηλά. 

Όνειρό του να παίξει στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης ξεκίνησε να αναπτύσσεται από πολύ μικρή ηλικία ενώ πολύ αναρωτιόντουσαν στο σχολείο αν είναι καθηγητής... Όπως ήταν αναμενόμενο έπαιζε στην ομάδα του σχολείου μπάσκετ και φτάνει την μπασκέτα χωρίς να ζορίζεται ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι όνειρό του ήταν να παίξει στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο ένα ιατρικό λάθος σε επέμβαση που χρειάστηκε να υποβληθεί για τον γιγαντισμό τον άφησε σε κώμα για δυο μήνες.

Οι δυσκολίες της καθημερινότητας

Με ύψος 2,24m ο Γιάννης δυσκολεύεται πάρα πολύ να βρει 58 νούμερο παπούτσια τα οποία πληρώνει 1.500 ευρώ αφού κάνει ειδική παραγγελία όπως επίσης και στα ρούχα.

Στο σπίτι του η κουζίνα, το μπάνιο, τα έπιπλα έχουν διαμορφωθεί σε διαστάσεις που που τον εξυπηρετούν. Στην καθημερινή του ζωή όπως είναι φυσικό, είναι δύσκολο να βολευτεί σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σε αυτοκίνητα αλλά και σε δημόσιους χώρους όπου πρέπει να σκύβει συνέχεια. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, με απίστευτη ενέργεια και διάθεση δηλώνει ότι απολαμβάνει να φωτογραφίζεται με όσους τον θαυμάζουν και τονίζει ότι ένα μεγάλο πλεονέκτημα του ύψους του είναι ότι αντιλαμβάνεται πρώτος την βροχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This