Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο: «Είχα Άγιο, σκεφτόμουν ότι τελείωσα»

Πού οφείλεται, κατά τη γνώμη της, το τροχαίο

Must Read

Για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το απόγευμα της Τετάρτης και για την κατάσταση της υγείας της μίλησε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο συνεχίζει να νοσηλεύεται.

«Έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση», είπε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Όσο για το τροχαίο είπε:

«Εγώ θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα σε ένα αυτοκίνητο. Πώς έγινε τι έγινε, δεν ξέρω. Αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως, δεν ξέρω;».

Στην διάσωση της βοήθησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Με κάθισε στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχω κάτι σπασμένο, είχα αίματα όμως στο πρόσωπο γιατί έχω σκίσει το μάτι και τη μύτη».

Χαριτολογώντας, δε, πρόσθεσε «βλέπω τον εαυτό μου στη φωτογραφία και λέω “πότε θα ξαναγίνω έτσι;“».

Η γνωστή μετεωρολόγος φοβήθηκε ενώ για μια στιγμή νόμισε πως θα φύγει από την ζωή.

«Ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Θα έκανα αριστερά και θα πήγαινα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πώς έγινε. Άγιο είχα, αυτό είναι σίγουρο. Εκείνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν ανάποδα στο αυτοκίνητο και σκεφτόμουν ότι έχω τελειώσει. Μέχρι να κουνήσω χέρια και πόδια και να δω ότι ζω και να βγω από την ανοιχτή πόρτα είπα “δόξα τω Θεώ”».

Η κ. Σούζη παραδέχτηκε πως δεν φορούσε τη στιγμή του τροχαίου ζώνη γιατί ήταν κοντά στο ραντεβού.

«Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει», δήλωσε.

Ισχυρό σοκ βίωσε και η κόρη της μετεωρολόγου καθώς όπως είπε η ίδια δεν γνώριζε για το τροχαίο και είδε τις φωτογραφίες ενώ όταν την καλούσε δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο και ανησύχησε!

Η Χριστίνα Σούζη ευχαρίστησε, τέλος, όλους όσοι της έχουν ευχηθεί «περαστικά» και έχουν εκδηλώσει την αγάπη τους μετά το τροχαίο.

Πριν από τις πρώτες δηλώσεις της η Χριστίνα Σούζη είχε επικοινωνήσει με τους απανταχού φίλους της με μια σύντομη ανάρτηση στο Facebook.

«Δεν ξέρω πώς, αλλά τη γλίτωσα φτηνά !! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζομουνα . Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ . Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε βίντεο:



Δείτε επίσης:

Τροχαίο ατύχημα για τη Χριστίνα Σούζη – Τούμπαρε το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου

Χριστίνα Σούζη: Τα πρώτα λόγια μετά το τροχαίο – Τι λέει ο Βασίλης Κωνσταντίνου που την απεγκλώβισε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This