Στον Αλαφούζο ανήκει το θωρακισμένο ΙΧ στο οποίο γάζωσαν τον «Ράμπο» Ρουμπέτη!

Must Read

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα και τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με την μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό, αφήνουν άναυδους ακόμα και τους γνώστες του σκοτεινού αυτού κόσμου.

Μία από τις απορίες που έχει δημιουργηθεί μετά τις δολοφονίες των Βασίλη Ρουμπέτη (γωνστός και ως «Ράμπο», ή «Ταρίφας») και Διονύση Μουζακίτη («Νιόνιος»), είναι η εξής:

Πώς είναι δυνατόν ένας καταδικασμένος για «συνέργεια σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως» στην δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου το 2007 και οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, να κυκλοφορεί με θωρακισμένη Mercedes που ανήκει στον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο;

Αυτό αποκάλυψε το zougla.gr και λίγο αργότερα επιβεβαίωσε και ο ΣΚΑΪ με την εξής ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει ωστόσο ότι το όχημα ήταν «παροπλισμένο» και πως δεν είναι γνωστό το πώς βρέθηκε στην κατοχή του θύματος:

«Από την Ειδήσεις Ντοτ Κομ -ιδιοκτήτρια εταιρεία του ΣΚΑΪ- εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Σύμφωνα με το zougla.gr οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούσαν να βρουν πώς συνδέεται ο Ρουμπέτης με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο 38χρονος εμφανίζεται σε φωτογραφίες  στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» να περπατά πίσω από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη – έχοντας μάλιστα στον λαιμό του και κάρτα διαπίστευσης.

  • Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ εδώ.

Δείτε επίσης:

Κορυδαλλός: Το βαρύ «βιογραφικό» και η «σφραγίδα» της Greek Mafia – Ακόμα μία μαφιόζικη εκτέλεση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This