Αλόννησος: Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες από υποβρύχιους γάμους

Το κάλεσμα στον βυθό του πανέμορφου νησιού

Must Read

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως από την Αλόννησο, στο πλαίσιο των γαμήλιων τελετών που διοργανώνει ο Δήμος στον βυθό του νησιού.

«Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας για επίσκεψη στην Αλόννησο με πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης και συμπλήρωσε:

«Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους. Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη. Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική και δικαιώνει την προσπάθεια μας για τη δημιουργία μιας νέας γαμήλιας αγοράς».

Σημειώνεται πως ο πρώτος υποβρύχιος γάμος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα υπηρεσία για την οποία ήδη υπάρχει ζήτηση για προγραμματισμό νέων γάμων στο εξωτικό νησί των Σποράδων το φετινό καλοκαίρι.

Συμπληρωματικά με τους υποβρύχιους γάμους ή και ανεξάρτητα από τον τύπο του γάμου, ο προορισμός ενθαρρύνει και τη διεξαγωγή υποβρύχιων γαμήλιων φωτογραφίσεων, καθώς τα αποτελέσματα από το πρώτο \άλμπουμ υποβρύχιου γάμου ξεχωρίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This