Ν. Τσουκαλάς: «Ποτέ δεν συζητήσαμε για εγκατάλειψη ασθενών, όταν υπάρχουν θεραπευτικά όπλα»

Όλα όσα είπε ο γενικός γραμματέας της εταιρείας Ογκολόγων και Παθολόγων Ελλάδος με αφορμή τις επαίσχυντες δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού

Must Read

Οργισμένες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι επαίσχυντες δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, σχετικά με τους ασθενείς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο καρκίνου. Πολιτικοί, καλλιτέχνες αλλά και απλοί πολίτες, ασθενείς ή συγγενικά πρόσωπα ασθενών με καρκίνο, κατακεραύνωσαν τον «γαλάζιο» πολιτικό.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Νίκος Τσουκαλάς, γενικός γραμματέας της εταιρείας Ογκολόγων και Παθολόγων Ελλάδος τονίζοντας πως δεν θυμάται ποτέ στην καριέρα του να έχει παρθεί απόφαση για καρκινοπαθή με βάση το κόστος.

«Εμείς κάνουμε τα πάντα για να έχουμε το βέλτιστο για τους ασθενείς μας», επεσήμανε, ενώ συμπλήρωσε: «Η ογκολογία εξελίσσεται συνεχώς και συνέχεια βγαίνουν νέα φάρμακα για τα διαφορετικά είδη καρκίνων και η Ελλάδα έχει πρόσβαση σε αυτά τα φάρμακα. Ποτέ δεν συζητήσαμε για εγκατάλειψη ασθενών, όταν υπάρχουν τα θεραπευτικά όπλα. Οι ογκολόγοι δίνουμε τον αγώνα μας».

Ο γενικός γραμματέας της εταιρείας Ογκολόγων και Παθολόγων Ελλάδος κλείνοντας σημείωσε την σημασία που έχει για εκείνον ο κάθε ασθενής που αναλαμβάνει. «Θυμάμαι όλους τους ασθενείς μου έναν-έναν από όταν έκανα πρακτική. Ο κάθε άνθρωπος έχει αξία για εμάς τους γιατρούς», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This