Τυφλή TikToker καταγγέλλει: «Τα λεωφορεία μου κλείνουν την πόρτα στη μούρη»

H Άννα Μπαλάν συνεχάρη τον οδηγό ταξί που έγινε viral μετά το περιστατικό με την τυφλή κοπέλα

Must Read

Τον γύρο των ελληνικών social media έκανε το βίντεο με το ξέσπασμα ενός ταξιτζή που κατακεραύνωσε τους συναδέλφους του που αρνούνταν να μεταφέρουν μια τυφλή κοπέλα και τον σκύλο οδηγό οδηγό της.

Με αφορμή το ξέσπασμα του οδηγού ταξί, η γνωστή τυφλή TikToker Άννα Μπαλάν, κατήγγειλε με τη σειρά της ότι πολλές φορές αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα αλλά και ότι οι οδηγοί αστικών λεωφορείων την προσπερνούν και της κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα.

«Φίλε μου πραγματικά μπράβο σου γι’ αυτό που έκανες και τη νοοτροπία που έχεις. Αυτό που λες ισχύει γενικότερα. Υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να βρω ταξί για αρκετή ώρα ή και καθόλου, λόγω της ύπαρξης του σκύλου» ανέφερε σε βίντεό της και πρόσθεσε: «Από τη μια καταλαβαίνω ότι το αυτοκίνητο είναι το επαγγελματικό εργαλείο του οδηγού και θέλει να το έχει καθαρό και ευπαρουσίαστο. Από την άλλη μερικές τρίχες στο πατάκι του συνοδηγού όπου κάθεται ο σκύλος οδηγός δεν νομίζω ότι θα πειράξουν».

Η Άννα Μπαλάν στη συνέχεια μίλησε για την αδιαφορία των οδηγών λεωφορείων: «Ακόμα χειρότερο είναι αυτό που συμβαίνει με τα λεωφορεία. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να με βλέπει το λεωφορείο στη στάση και να με προσπερνάει ενώ έχω σηκώσει το χέρι μου. Ακόμα και να μου κλείνει την πόρτα στη μούρη όταν πάω να ανέβω με τον σκύλο μου και μπορεί να χτυπήσει και εμένα και τον σκύλο μου. Όσο πιο γρήγορα ενσωματώσουμε τα άτομα με αναπηρία στην κοινωνία μας, τόσο πιο γρήγορα θα λυθούν αυτά τα προβλήματα» κατέληξε η τυφλή TikToker.

@anna__balan Η άποψη μου για το συμβάν με το ταξί #τυφλος #τυφλότητα #ταξι #ταξιτζης #σκυλος #guidedog #greektiktok #fy #foryou #αμεα ♬ Chillest in the Room – L.Dre

Δείτε επίσης:

Ξεσπά ταξιτζής για περιστατικό με τυφλή κοπέλα: «Είστε ξεφτίλες»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This