Βίντεο ντοκουμέντο από την διπλή εκτέλεση μαφιόζων στον Κορυδαλλό – Αυτό είναι το αυτοκίνητο των δραστών

«Μήνυμα» των μαφιόζων ο βομβαρδισμός του πρατηρίου που ανήκει στον γιο του Σκαφτούρου - Έρευνες και για το όχημα με βαρύ οπλισμό στον Νέο Κόσμο

Must Read

Να λύσουν τον γρίφο με την διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών προσπαθούν οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, την ώρα που ο πόλεμος των μαφιόζων καλά κρατεί.

Ο Βασίλης Ρουμπέτης, γνωστός ως «ταρίφας» ή «Ράμπο», με βαρύ ποινικό μητρώο και εμπλοκή σε απόπειρες δολοφονιών, καταδικασμένος για συνέργεια στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού στην Παιανία, ο οποίος μάλιστα φέρεται ότι είχε δραστηριοποιηθεί στο λαθρεμπόριο καυσίμων, έπεσε νεκρός μαζί με τον κουνιάδο του Διονύση Μουζακίτη, από πυρά των εκτελεστών, στον Κορυδαλλό.

Ο Ρουμπέτης

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Open, φαίνεται το αυτοκίνητο των εκτελεστών, ένα μαύρο SUV, με το οποίο έφτασαν στο σπίτι του Ρουμπέτη και έστησαν καρτέρι. Μόλις είδαν τον «στόχο» τους, πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τη θωρακισμένη Mercedes η οποία αποδείχτηκε ότι ανήκει σε εταιρεία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, για την οποία η εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε στα χέρια του Ρουμπέτη.

Όπως είχε διαπιστωθεί, το αυτοκίνητο αυτό είχε κλαπεί από την περιοχή του Χαλανδρίου στις αρχές Μαρτίου, ενώ μετά από την εκτέλεση, οι δράστες το έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.




Οι αστυνομικοί ερευνούν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και ψάχνουν στοιχεία για να ταυτοποιήσουν τους εκτελεστές.

Η εκτέλεση στον Κορυδαλλό, τα όπλα στον Νέο Κόσμο και ο εμπρησμός στον Ασπρόπυργο

Παράλληλα οι αρχές ερευνούν τον εμπρησμό του πρατηρίου καυσίμων στον Ασπρόπυργο, το οποίο βρέθηκε στο στόχαστρο ενόπλων της Greek Mafia, μετά από τη διπλή εκτέλεση των Ρουμπέτη -Μουζακίτη. Μάλιστα, ιδιοκτήτης του πρατηρίου φαίνεται ότι είναι ο γιος του δολοφονημένου Γιάννη Σκαφτούρου και ο εμπρησμός αποδίδεται σε μαφιόζικη επίθεση, το οποίο αποτελεί ξεκάθαρο «μήνυμα» μετά από τη δολοφονία του «Θείου Τζο» της Greek Mafia (Σκαφτούρου) αλλά και μετά από την εκτέλεση των στενών συνεργατών του Ρουμπέτη και Μουζακίτη.

Την ίδια ώρα στο στόχαστρο των ερευνών μπαίνει και το κλεμμένο όχημα με βαρύ οπλισμό που βρέθηκε παρκαρισμένο στην οδό Φανοσθένους στο Νέο Κόσμο, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν δύο Καλάσνικοφ, τρία πιστόλια, μία χειροβομβίδα και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα. Το όχημα είχε κλαπεί από τον περασμένο Ιανουάριο στη Νίκαια, ενώ σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση προέκυψε ότι τα όπλα είναι καθαρά και δεν είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στον Κορυδαλλό.

Ενα σενάριο που εξετάζεται από τους ερευνητές της Ασφάλειας Αττικής είναι οι δράστες να είχαν «αποκρύψει» στο σημείο το όχημα, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε ποινική ενέργεια και στη συνέχεια να το πυρπολήσουν με το εύφλεκτο υγρό που είχαν στα μπιτόνια.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This