Στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου ο Μπαράκ Ομπάμα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα συμμετάσχει στο SNF Nostos Conference του ΚΠΙΣΝ

Must Read

Σε συνέδριο με θέμα τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατικής κουλτούρας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών, το οποίο διοργανώνεται στην Αθήνα θα παρευρεθεί στις 21 Ιουνίου ο Μπαράκ Ομπάμα, ως προσκεκλημένος του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

«Τον Ιούνιο του 2023, το πρόγραμμα Obama Foundation Leaders διοργανώνει συνέδριο στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και των 105 Obama Leaders, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η διοργάνωση του συνεδρίου σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της εξάμηνης διαδρομής των συμμετεχόντων του προγράμματος, με σκοπό την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, προσφέροντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να καλλιεργήσουν σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κλάδους, και να αποφοιτήσουν από το πρόγραμμα ως μέλη του διεθνούς δικτύου ηγετών του Obama Foundation. Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Μπαράκ Ομπάμα θα συμμετάσχει στο SNF Nostos Conference του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε το ίδρυμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, «The Obama Foundation».

  • Δείτε την ανάρτηση του ιδρύματος:

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα θα βρεθεί προσκεκλημένος του ΚΠΙΣΝ, καθώς το 2016, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνoύς επίσκεψής του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του, είχε εκφωνήσει ομιλία στη σκηνή της αίθουσας Σταύρος Νιάρχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This