Τι συμβαίνει στην Κρήτη; Σοκάρουν οι δύο νέες απόπειρες αυτοκτονίας

Έρχονται μετά την αυτοκτονία δύο 35χρονων αστυνομικών

Must Read

Έντονο προβληματισμό προκαλούν οι δύο απόπειρες αυτοκτονίας που έγιναν χθες στην Κρήτη με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

Μάλιστα, τα τραγικά αυτά περιστατικά που θα μπορούσαν να έχουν μοιραία κατάληξη έρχονται μόλις μερικά 24ωρα μετά την αυτοκτονία των δύο αστυνομικών που έγινε πάλι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό Λασιθίου.

Χθες, ο τόπος που έγιναν οι δύο απόπειρες αυτοκτονίας ήταν στο Ηράκλειο. 

Στην πρώτη περίπτωση μία 22χρονη αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Όμως, φαίνεται πως το μετάνιωσε και κάλεσε φιλικό της πρόσωπο στην Αθήνα.

Το φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την αστυνομία στο Ηράκλειο και η κοπέλα εντοπίστηκε σε χρόνο ρεκόρ και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Η δεύτερη περίπτωση καταγράφηκε αφορά σε έναν 42χρονο άνδρα από την Πολωνία ο οποίος ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στο Ηράκλειο, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με αιχμηρό αντικείμενο. Ευτυχώς, εντοπίστηκε άμεσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία ερευνά και τις δύο υποθέσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν τα άτομα να κάνουν απόπειρα να χάσουν τη ζωή τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This