Μυστήριο με την εξαφάνιση 27χρονης Πολωνής, η οποία δουλεύει σε ξενοδοχείο στην Κω

Το βράδυ της εξαφάνισής της είχε τηλεφωνήσει μεθυσμένη στον σύντροφό της...

Must Read

Από το βράδυ της Δευτέρας 12/6 αγνοούνται τα ίχνη μιας 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία, η οποία εργάζεται ως υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κω, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές του νησιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dimokratiki.gr, ήταν γύρω στις 22:30, όταν η 27χρονη τηλεφώνησε μεθυσμένη στον 28χρονο Πολωνό σύντροφό της και του είπε ότι βρισκόταν στην περιοχή Μαρμάρι και ότι κάποιος επρόκειτο να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο της με τη μηχανή του. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που επικοινώνησαν, σύμφωνα με τον 28χρονο, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές την επόμενη ημέρα.

Ο ίδιος ανέφερε πως προσπάθησε κατόπιν να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί της, όμως το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο. Ισχυρίστηκε δε ότι στις 23:38 εντόπισε μέσω εφαρμογής το στίγμα του κινητού της στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα. Όμως, όταν εκείνος έφτασε στο σημείο, δεν τη βρήκε εκεί.

Μέχρι σήμερα, Πέμπτη 15/6, η 27χρονη δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της και δεν έχει πάει στη δουλειά της. Η κοπέλα ύψους 1,65 μέτρων και κανονικής σωματικής διάπλασης δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα, ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια και μπλε γυαλιά ηλίου και είχε μαζί της ένα ασημένιο σακίδιο πλάτης.

*πηγή φωτο: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This