«Καμπάνα» σε απατεώνισσα που πούλησε χωράφια που δεν της ανήκαν και άρπαξε 20.000 ευρώ

Must Read

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και την υποχρέωση να καταβάλλει μέσα σε χρονικό διάστημα τριών μηνών 2.000 ευρώ, καταδικάσθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μία 27χρονη απατεώνισσα.

Η γυναίκα έμπλεξε στα «δίχτυα» της έναν 35χρονο από την Ζαγορά, από τον οποίο κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 20.000 ευρώ, δήθεν για να του πουλήσει χωράφια τα οποία όμως δεν της ανήκαν ποτέ.

Η κατηγορούμενη παρουσίαζε στον 35χρονο πως διέθετε προς πώληση δύο αγροτεμάχια στην Ζαγορά εκ μέρους του πατριού της, ισχυριζόμενη πως ο τελευταίος την είχε εξουσιοδοτήσει να τα πουλήσει. Μέσα στο χρονικό διάστημα 2019 – 2020, όσο εκείνη και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής βρίσκονχταν σε υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις, ο 35χρονος της κατέβαλε σταδιακά 20.000 ευρώ, ενώ η κατηγορούμενη δεν ολοκλήρωσε ποτέ τα συμβόλαια.

Η 27χρονη κρίθηκε ένοχη και καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και την υποχρέωση να καταβάλλει μέσα σε χρονικό διάστημα τριών μηνών 2.000 ευρώ. Για την υπόθεση εκκρεμεί και αστικό δικαστήριο, αφού ο 35χρονος έχει ασκήσει αγωγή εναντίον της γυναίκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This