Νέο εργατικό ατύχημα στο Πέραμα: 37χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία!

Must Read

Ένας 37χρονος εργαζόμενος ιδιωτικού συνεργείου τραυματίστηκε κατά την εκτέλεση εργασιών σε ελλιμενισμό πλοίου στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 37χρονος που κατά τη διάρκεια εργασιών υπέστη ηλεκτροπληξία, παρελήφθη από ασθενοφόρο της ΟΛΠ και μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας.

Στο τέλος Μαΐου ένας 47χρονος χειριστής γερανού είχε χάσει τη ζωή του στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, ενώ άλλοι δύο άνθρωποι είχαν τραυματιστεί σοβαρά.

  • Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για τραυματισμό 37χρονου ημεδαπού εργαζόμενου κατά την διάρκεια εργασιών σε πλοίο, το οποίο βρίσκεται ελλιμενισμένο εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, κατά τη διάρκεια εργασιών κατασκευής του μόνιμου συστήματος πυρόσβεσης σε χώρο του μηχανοστασίου, υπέστη ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού, εκδορές στο γόνατο του αριστερού ποδιού .

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΟΛΠ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΘΡΙΑΣΙΟ” για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This