Καταδικάστηκε ο αστυνομικός που ασελγούσε σε 14χρονο κορίτσι στη Μυτιλήνη

Ποινή κάθειρξης 16 ετών στον 53χρονο αρχιφύλακα

Must Read

Καταδικάστηκε ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ στη Μυτιλήνη που συνελήφθη τον Ιούλιο του 2022, μετά από καταγγελία 14χρονου κοριτσιού. 

Το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Χίο καταδίκασε τον 53χρονο αστυνομικό σε κάθειρξη 16 ετών κατά συγχώνευση για τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου κατά συρροή με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου και για απόπειρα αρπαγής πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το δικαστήριο έκρινε ότι δεν πρέπει να αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον αρχιφύλακα, ενώ, ας σημειωθεί, ότι αθωώθηκε για την πράξη του βιασμού σε βάρος ανήλικης.

Στη σύλληψη του 53χρονου αρχιφύλακα, που προπονούσε ομάδα βόλεϊ κοριτσιών στη Μυτιλήνη, είχε προχωρήσει στα τέλη του Ιουλίου του 2022, η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, της σύλληψης είχε προηγηθεί καταγγελία 14χρονης κοπέλας και των γονέων της, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ σε σύλλογο, προέβη, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022, σε κατ΄ επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη. Παράλληλα, από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή, επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This