Αρκουδάκι έψαχνε τροφή και «έκοβε» βόλτες σε βεράντα σπιτιού στα Τρίκαλα!

«Είναι επικίνδυνο να ταΐζουμε τα άγρια ζώα»

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε ένας άνδρας στα Τρίκαλα, καθώς εντόπισε στη βεράντα του σπιτιού της ένα μικρό αρκουδάκι να κάνει βόλτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως το αρκουδάκι βρίσκεται στην γύρω περιοχή εδώ και μέρες και ψάχνει για φαγητό. Για αυτόν τον λόγο, έφτασε μέχρι το μπαλκόνι ενός σπιτιού αλλά όταν αντίκρυσε τους ανθρώπους τράπηκε σε φυγή. Ο άνθρωπος που είδε το αρκουδάκι ανέφερε χαρακτηριστικά πως ξυπνώντας και την ώρα που έφτιαχνε τον καφέ του, έπιασε το μάτι του κάτι «τριχωτό και καφέ» στο μπαλκόνι του και αρχικά νόμιζε ότι ήταν ο σκύλος του. Όταν κατάλαβε ότι ο σκύλος ήταν μαζί του συνειδητοποίησε ότι ήταν έξω μία αρκούδα η οποία με το που αντιλήφθηκε τον ήχο, το έβαλε στα πόδια. Ο Υπεύθυνος περίθαλψης άγριων ζώων «Εταιρείας προστασίας περιβάλλοντος Καστοριάς», Νίκος Παναγιωτόπουλος, είπε: «Φυσικά ήθελε φαγητό, η αρκούδα είναι τροφοσυλλέκτης, είναι ένα μικρό που έχει αποκοπεί από τους γονείς του, είναι ανώριμο και κάνει πράξεις που ίσως να φαίνονται περίεργες σε μας. αυτή η εικόνα στην περιοχή της Καστοριάς είναι συνηθισμένη. Καλό είναι να μην εμπλακούμε με την αρκούδα, ούτε να βγούμε έξω, ούτε να πούμε «α ένα αρκουδάκι», από αυτά που ξέρουμε στα κινούμενα σχέδια ή τα περιοδικά. Είναι ένα άγριο ζώο μπορεί να κάνει εξίσου την ίδια ζημιά με μία μεγάλη αρκούδα. Δεν πρέπει να εμπλακούμε, το ζώο θα φύγει με την παρουσία τη δική μας. πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάρουμε τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας».

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This