Προκαταρκτική εξέταση για την «Οδύσσεια» του 6χρονου που δεν έβρισκε τομογράφο

Must Read

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση του 6χρονου, που πέρασε μία Οδύσσεια μέχρι να καταφέρει να κάνει μία αξονική τομογραφία, μετά από τραυματισμό με πατίνι.

Το νοσοκομείο ζήτησε συγνώμη για την περιπέτεια του παιδιού, ενώ ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής περιφέρειας, ο κ. Τσαλικάκης ζήτησε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Κυριακή, όταν το αγοράκι έπεσε με το πατίνι του και άρχισε να αιμορραγεί από το αυτί. Άμεσα, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ωστόσο ο τομογράφος ήταν χαλασμένος. Οι γιατροί αποφάσισαν να πάνε τον 6χρονο στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», ωστόσο, εκεί ο τομογράφος δεν έχει πρωτόκολλα για παιδιά κάτω των 10 ετών και οι γιατροί δεν πήραν την ευθύνη.

Το παιδί επέστρεψε στο Ιπποκράτειο, ενώ η «βόλτα» στην πόλη γινόταν με ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού». Στο Ιπποκράτειο αποφάσισαν πως το παιδί θα πρέπει να πάει σε ιδιωτική κλινική με έξοδα του νοσοκομείου για να γίνει η αξονική τομογραφία, αφού αιμορραγούσε για περίπου τρεις ώρες και είχε κάκωση στο λιθοειδές οστό. Αυτή τη στιγμή ο 6χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο και είναι καλά στην υγεία του.

Το περιστατικό όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις και έτσι ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής περιφέρειας, ο κ. Τσαλικάκης ζήτησε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να αποδοθούν ευθύνες.

Ο κ. Τσαλικάκης επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Το Ιπποκράτειο θα προμηθευτεί νέο αξονικό τομογράφο, εκτός από αυτόν που έχει χαλάσει.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: «Οδύσσεια» για 6χρονο που τραυματίστηκε με πατίνι και έψαχνε νοσοκομείο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This