Ψυρρή: Συνελήφθη 50χρονος παιδόφιλος που βίαζε και βιντεοσκοπούσε ανήλικο από τα 13 του

Το ίδιο το θύμα τον κατήγγειλε ότι τού έδινε ναρκωτικά για να το εκμεταλλεύεται και πώς το εκβίαζε με τα βίντεο που τραβούσε από τις συνευρέσεις τους

Must Read

Στη σύλληψη ενός 50χρονου παιδόφιλου προχώρησε χθες Τετάρτη η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών στην περιοχή του Ψυρρή, ο οποίος φέρεται να βίαζε και να βιντεοσκοπούσε επί σειρά ετών έναν ανήλικο.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, τον κατηγορούμενο, ο οποίος προέρχεται από το μακρινό φιλικό περιβάλλον της οικογένειάς του, κατήγγειλε η μητέρα του 17χρονου -σήμερα- αγοριού, στο οποίο ο συλληφθέντας φέρεται να ασελγούσε από τα 13 του. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν αποτροπιασμό, καθώς, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 50χρονος του έδινε ναρκωτικά με σκοπό να τον βιάζει, ενώ ταυτόχρονα τον βιντεοσκοπούσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο συλληφθείς έδινε στον ανήλικο μεφεδρόνη, ένα συνθετικό διεγερτικό που θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο, ενώ με τα βίντεο που τού τραβούσε, ουσιαστικά τον εκβίαζε να μη μιλήσει για τον εφιάλτη που βίωνε επί σειρά ετών. Η καταγγελία έγινε πριν από λίγο καιρό, κατόπιν κατάθεσης του θύματος σε παιδοψυχολόγο, με την Αστυνομία να αναλαμβάνει κατόπιν δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., με εντολή Εισαγγελέα οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του 50χρονου στου Ψυρρή, όπου βρέθηκαν και κατάσχεσαν μεταξύ άλλων 159 ναρκωτικά χάπια, 1,25 γραμμάρια κοκαΐνης, 3,36 γραμμάρια μεφεδρόνης, 13 σκληρούς δίσκους και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες, καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Σε βάρος του κατηγορούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, εκβίαση και ναρκωτικά, με τους σκληρούς δίσκους που βρέθηκαν στο σπίτι του να έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. Όσο για τον 17χρονο, δέχεται, πλέον, ψυχολογική υποστήριξη από τους ειδικούς.

  • Δείτε σχετικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.:

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This