Δικηγόρος 12χρονης: «Υπάρχει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας» – Προθεσμία πήραν οι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι

Must Read

Με αφορμή τις τέσσερις νέες συλλήψεις στις οποίες προχώρησαν οι Αρχές σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου επεσήμανε πως «αυτή η υπόθεση έχει πολύ βάθος. Υπάρχει κύκλωμα παιδικής κακοποίησης, παιδεραστίας και πορνογραφίας και έχει δρόμο». Την ίδια ώρα προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν οι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση.

«Υπάρχει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας»

Η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στην ΕΡΤ για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση που «πάγωσε» και συγκλόνισε το πανελλήνιο τόνισε πως υπάρχει κύκλωμα παιδικής κακοποίησης. «Αυτή η υπόθεση έχει πολύ βάθος. Υπάρχει κύκλωμα παιδικής κακοποίησης, παιδεραστίας και πορνογραφίας και έχει δρόμο» ανέφερε η δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία αναγνώρισε και άλλους φερόμενους βιαστές της.

«Δεν έχω επίσημη ενημέρωση. Εικάζω ότι οι τελευταίες συλλήψεις είναι αποτέλεσμα της τελευταίας κατάθεσης και της αναγνώρισης που ακολούθησε. Θεωρώ ότι είναι από αυτούς που αναγνώρισε το παιδί» είπε η Ασπασία Ταραχοπούλου.

Επισήμανε ότι η ανήλικη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. «Συνεχώς υποβάλλεται σε καταθέσεις. Ανακαλεί συνεχώς νέα πρόσωπα και ζητάει μόνη της να τα υποδείξει και να τα πει γιατί θέλει να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που της έκαναν ό,τι της έκαναν», τόνισε και πρόσθεσε πως η 12χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.




Απολογούνται την Τρίτη οι νέοι συλληφθέντες

Ενώπιον των δικαστικών Αρχών οδηγήθηκαν οι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι για τα ραντεβού της φρίκης με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα σύλληψης του 14ου τακτικού ανακριτή ο οποίος χειρίζεται τη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, δύο Πακιστανοί ηλικίας 43 και 46 ετών και δύο Έλληνες ηλικίας 63 και 82 ετών, έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη όπου θα αντιτάξουν έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους απαγγέλθηκε τα επιχειρήματα τους.

Σημειώνεται ότι ο 63χρονος είναι ο παιδόφιλος της Ομόνοιας που απασχόλησε πρόσφατα την αστυνομία αφού έστειλε άσεμνο περιεχόμενο σε ανήλικη και αφέθηκε ελεύθερος, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι έχει συγγενική σχέση με υψηλόβαθμο εισαγγελέα αλλά και αρκετούς φίλους στην δικαιοσύνη!

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 63χρονου, ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την 12χρονη και φέρεται να ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι «τον μπερδεύει με κάποιον άλλον».




Αναγνώρισε και τους τέσσερις η 12χρονη

Οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης μετά από συμπληρωματική κατάθεση -η έβδομη- που έδωσε η 12χρονη η οποία αναγνώρισε και τους τέσσερις κατηγορούμενους. Μάλιστα το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως ο 63χρονος την είχε φέρει σε επαφή με τον 82χρονο που είναι μεταξύ των τεσσάρων νέων κατηγορούμενων. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι αλλοδαποί, ηλικίας 43 και 46 ετών.

Μέχρι τώρα, για τη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό έχουν συλληφθεί 34 κατηγορούμενοι, ενώ η νέα δικογραφία που χειρίζεται ο ανακριτής περιλαμβάνει ήδη οκτώ κατηγορούμενους που απολογήθηκαν στις αρχές του μήνα, καθώς και τους τέσσερις που συνελήφθησαν χθες.

Διαβάστε επίσης:

Νέες συλλήψεις εμπλεκομένων στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Ο 63χρονος παιδόφιλος που αφέθηκε ελεύθερος έχει συγγενείς ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This