Η παθολογικά ζηλιάρα Αθηναία πήγε να «κατασκοπεύσει» τον σύντροφό της και βρέθηκε στο νοσοκομείο!

Must Read

Με την ίδια της τη ζωή παραλίγο να πληρώσει την παθολογική ζήλια της μια γυναίκα από την Αθήνα, προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο σύντροφός της την απατά.

Η 47χρονη γυναίκα, η οποία διατηρεί σχέση με έναν άνδρα από το Βαθύ της Χαλκίδας, έγινε… ταύρος όταν εκείνος της είπε ότι θα έπρεπε να λείψει για λίγες μέρες λόγω ενός επαγγελματικού ταξιδιού στην Ισπανία.

Ο σύντροφος αναχώρησε, όμως εκείνη την έτρωγαν τα φίδια και αποφάσισε να κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του στο Βαθύ για να διαπιστώσει με τα μάτια της εάν όντως λείπει ή μοιράζεται το κρεβάτι του με άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, η ζηλιάρα 47χρονη ξεκίνησε με ταξί από την Αθήνα και έφτασε μέχρι την πόρτα του σπιτιού του συντρόφου της. Τότε προσπάθησε να πηδήξει τα κάγκελα για να μπει μέσα ή να κοιτάξει από τα παράθυρα για να ελέγξει τα περί ταξιδιού στην Ισπανία.

Πηδώντας τα κάγκελα όμως, που είχαν μυτερές αιχμές ένα από αυτά καρφώθηκε στο πόδι της. Πανικόβλητη και αβοήθητη κάλεσε από το κινητό της μια φίλη της ζητώντας βοήθεια.

Μάλιστα, ήταν η μόνη λέξη που κατάφερε να πει, αφού η συσκευή έκλεισε από μπαταρία χωρίς να εξηγήσει πού βρισκόταν. Το ευτύχημα ήταν ότι η φίλη η οποία προφανώς γνώριζε για τις αμφιβολίες και τις προθέσεις της γυναίκας κατάλαβε πού βρίσκεται και έτσι ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This