Ένταση σε εκλογικό τμήμα στον Πύργο για τα ψηφοδέλτια

Παρενέβη η αστυνομία

Must Read

Μικρή ένταση μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων προκλήθηκε το μεσημέρι σε εκλογικό τμήμα του Πύργου, με αφορμή τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, εκλογικός αντιπρόσωπος αντιλήφθηκε πως σε συγκεκριμένο τμήμα σε όλες τις στοίβες με τα ψηφοδέλτια, πρώτο ήταν αυτό της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που προκάλεσε διαμαρτυρίες.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ κατήγγειλαν την δικαστική αντιπρόσωπο για μεροληψία, ενώ εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και ένσταση κατά της δικαστικής αντιπροσώπου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This