Στηρίζει Κασιδιάρη ο αστυνομικός που καταδικάστηκε για trafficking στην υπόθεση της Ηλιούπολης

Ο καταδικασμένος για εμπορία ανθρώπων κατ' επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων κάνει διακοπές και γράφει για τις πολιτικές του πεποιθήσεις

Must Read

Τον Ηλία Κασιδιάρη στηρίζει δημόσια ο πρώην αστυνομικός Δ.Μ. ο οποίος καταδικάστηκε για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη με θύμα ένα 19χρονο κορίτσι που κατάφερε να ξεφύγει από το κολαστήριό της, ζητώντας βοήθεια από μια σερβιτόρα.

Δημοσιεύοντας τη φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη που στήριξε το κόμμα Σπαρτιάτες, ο πρώην αστυνομικός έγραψε σε ανάρτησή του: «Το χαμόγελο του… ο εφιάλτης σας». Τα σχόλια οργής έπεσαν «βροχή» και ο ίδιος φαίνεται ότι διέγραψε τελικά το post, ωστόσο συνέχισε τις προκλητικές παρεμβάσεις από τις… διακοπές του, αφού υπενθυμίζεται ότι αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή μέχρι τη δίκη στο Εφετείο.

Σε νέα του ανάρτηση, μετά τη θύελλα αντιδράσεων, ο ίδιος δηλώνει… δεξιός και γράφει ότι δέχεται υβριστικά σχόλια επειδή έχει… διαφορετικές πεποιθήσεις.

«Τελευταία βλέπω πάλι haters στο προφίλ μου… Μου λείψατε!

Να θυμίσω λοιπόν… Φασισμός δεν είναι ιδεολογία! Είναι νοοτροπία!!!

Θαυμάζω όμως ανθρώπους που προσπαθούν και παλεύουν για τα ιδανικά τους. Όποια και αν είναι αυτά. Σέβομαι κάθε κόμμα που μπαίνει στη Βουλή καθώς έχει εκλεγεί από μια μερίδα συνανθρώπων και συμπολιτών μου. Αυτό άλλωστε αρμόζει σε μια δημοκρατική χώρα. Αντίθετα βλέπω κάποιους που δεν σέβονται δικαστικές αποφάσεις. Που ενώ απέδειξα περίτρανα την αθώωση μου, (ομόφωνα 7-0) στο πρώτο βαθμό, που η απόφαση αυτή πλέον έχει καταστεί αμετάκλητη, συνεχίζουν να με αποκαλούν βιαστή κτλ κτλ και αυτό γιατί έχω διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, γιατί απλά έχω μια διαφορετική ιδεολογία» γράφει μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε επέβαλε κάθειρξη στον αστυνομικό 5 έτη και 6 μήνες για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη, ωστόσο χορήγησε ανασταλτικό χαρακτήρα στην απόφαση με αποτέλεσμα ο καταδικασμένος αστυνομικός να παραμένει ελεύθερος (όπως ο Λιγνάδης) μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Έτσι, ο 40χρονος παραμένει ελεύθερος και παράλληλα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook εξαπολύει απειλές, όπως καταγγέλλουν οι δικηγόροι του θύματος.

«Ό,τι και να πεις για μένα θα είναι λίγο. Τα χειρότερα σενάρια που μπορείς να έχεις στο μυαλό σου… διπλασίασέ τα! Και πάλι, έξω θα πέσεις. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα επιτεθώ, αν δεν με έχεις πειράξει πρώτος/η. Αν έχεις κάνει το λάθος όμως καλό θα ήταν να ψάξεις πλοίο να φύγεις. Γιατί θα σε βρω. Και αν σε βρω θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά που με προκάλεσες! Είμαι του όλα ή τίποτα. Ή θα σε “διαλύσω” και δεν θα μπορείς να “μαζέψεις τα κομμάτια σου” ή δεν θα ασχοληθώ καν. Αλλά μην πιστέψεις ότι θα γίνει το δεύτερο αν κάνεις το λάθος! Τα φιλιά μου!!!», έγραφε πριν λίγους μήνες με τις δικηγόρους των θυμάτων να καταγγέλλουν ότι είναι ύποπτος για νέα εγκλήματα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This