Αδιαφορία για τη λειτουργία των ΔΕΚΟ από το Υπερταμείο

Must Read

Η πλήρης αδιαφορία της διοίκησης του Υπερταμείου για την καθημερινή λειτουργία των ΔΕΚΟ, που υποτίθεται πως εποπτεύει και συμβουλεύει ώστε να γίνουν καλύτερες, αποτυπώθηκε στην κατάντια των αστικών συγκοινωνιών. Χρειάστηκαν πυροσβεστικές παρεμβάσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών ώστε να βρεθούν κονδύλια για να βγουν στον δρόμο περισσότερα λεωφορεία και να κυκλοφορήσουν περισσότεροι συρμοί του μετρό. Μόνο με την κυκλοφορία δύο πρόσθετων συρμών μειώθηκε ο χρόνος αναμονής στο μετρό!

Το ερώτημα είναι, βέβαια, γιατί πρέπει να το κάνει αυτό ο υπουργός και να μην το κάνει η διοίκηση του Υπερταμείου. Όπως και γιατί δεν είχε ήδη παρέμβει ώστε να αναζητηθούν οι… αγνοούμενοι οδηγοί που έχουν αποσπαστεί σε άλλες υπηρεσίες (όπως βουλευτές που δεν εξελέγησαν κ.λπ.). Πάλι έβαλε το χέρι της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Επίσης, γιατί δεν παρεμβαίνει με προτάσεις και στοιχεία, με βάση την επεξεργασία των δεδομένων από την έως τώρα χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου; Ποιος ακριβώς θεωρεί ότι είναι ο ρόλος της, εκτός από το να λαμβάνει παχυλότατες αμοιβές; Πάντως, με αυτά και με αυτά, η κυρία Αικατερινάρη έχει ειδοποιηθεί να μη βάζει τουλάχιστον εμπόδια στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες σε διάφορες ΔΕΚΟ που ελέγχει το Υπερταμείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This