Πανελλαδικές: Δίδυμα αδέρφια αρίστευσαν στις Σέρρες με πάνω από 19.000 μόρια

Must Read

Τις τελευταίες ώρες μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ολοένα και περισσότεροι μαθητές που αρίστευσαν εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, προκειμένου να περάσουν το δικό τους μήνυμα για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων.

Στις Σέρρες η χαρά είναι διπλή για μία οικογένεια, αφού δίδυμα αδέρφια κατάφεραν να θριαμβεύσουν συγκεντρώνοντας πάνω από 19.000 μόρια ο καθένας. Η Δήμητρα Μπούσιου συγκέντρωσε 19.350 μόρια και ο Παναγιώτης Μπούσιος που συγκέντρωσε 19.010 μόρια.

«Χρειάζεται μεθοδευμένο διάβασμα από την αρχή της χρονιάς και οργάνωση αφού ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν πρέπει να υπάρχουν κενά», είπε η Δήμητρα, με τον αδερφό της, Παναγιώτη να προσθέτει: «Οι Πανελλαδικές χρειάζονται πρόγραμμα, διάβασμα και στήριξη από καθηγητές και οικογένεια».

Τα δύο αδέρφια προετοιμάστηκαν με μαθήματα στο Φροντιστήριο, όπου πήγαιναν αμέσως μετά το σχολείο, με τον χρόνο να είναι περιορισμένος και το διάβασμα αρκετό. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Παναγιώτης φυσικά και έκαναν και τις εξόδους τους αλλά «με μέτρο».

Όσο για τις σχολές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, για την Δήμητρα είναι η Στρατιωτική Ιατρική, ενώ για τον Παναγιώτη, το Πολυτεχνείο.



Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This