Σοκαριστικό συμβάν στο Βόλο: Ανήλικοι έγδυσαν και βιντεοσκοπούσαν παιδί με ειδικές ανάγκες!

H υπόθεση αναβίωσε τέσσερα χρόνια μετά

Must Read

Μια φρικιαστική υπόθεση αναβίωσε την Πέμπτη στο Τριμελές Ανηλίκων Κακουργημάτων, στον Βόλο η οποία αφορά τέσσερις ανήλικους οι οποίοι, το 2019, έγδυσαν, χτύπησαν και βιντεοσκόπησαν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες για να το εξευτελίσουν!

Σύμφωνα με το gegonota.news, η παρέα των τεσσάρων έδρασε σαν συμμορία ενώ είχαν οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να μπορέσουν να προσελκύσουν το παιδί.

Συγκεκριμένα, με ένα αυτοκίνητο στο οποίο είχαν τοποθετήσει μέχρι και…αστυνομικό φάρο για να φαίνεται πως είναι της ΕΛΑΣ!

Έτσι, οδήγησαν το παιδί σε ερημική τοποθεσία και εκεί προχώρησαν στις αποτρόπαιες πράξεις τους καταγράφοντας τες ώστε να τις ανεβάσουν στα κοινωνικά δίκτυα!

Μια ημέρα μετά οι ανήλικοι εντοπίστηκαν από την Αστυνομία και συνελήφθησαν, ωστόσο, δεν θέλησαν να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια και αντέδρασαν έντονα χτυπώντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς για να μην μπουν στα περιπολικά!

Οι δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Ανηλίκων για κακούργημα, κατηγορούμενοι για αρπαγή ανηλίκου με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, για παράνομη βιντεοσκόπηση και μετάδοση πράξης άλλου, για αντιποίηση αρχής, αλλά και για απείθεια σε βάρος των αστυνομικών.

Οι άλλοι δύο που έχουν ενηλικιωθεί, απείχαν από την ακροαματική διαδικασία και έτσι το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους καταδικάζοντάς τους σε ποινή τριών ετών περιορισμού σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων.

Το δικαστήριο για τους δύο κατηγορούμενους αποφάσισε να ανατεθεί μέχρι τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας τους, η επιμέλεια σε επιμελήτρια ανηλίκων. Ο δεύτερος κατηγορούμενος θα πρέπει να ενταχθεί και σε θεραπευτικό πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και να ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο Γυμνάσιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This