Ο Κασιδιάρης συνεχίζει τα σχόλια μέσα από τη φυλακή – Νέο θέμα η Γαλλία

Must Read

Ανενόχλητος συνεχίζει να κάνει κάθε είδους διαδικτυακή παρέμβαση ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τη φυλακή. Μετά τις ελληνικές εκλογές, την προσοχή του καταδικασμένου χρυσαυγίτη τράβηξαν οι ταραχές στη Γαλλία.

«Μετά την κυριαρχία της Μελόνι στην Ιταλία έρχεται η ώρα της Λεπέν στη Γαλλία», αναφέρει, καθώς όπως εκτιμά για τις εικόνες χάους, «αυτή είναι η φυσική μετεξέλιξη κάθε κοινωνίας που χάνει τον Εθνικό της χαρακτήρα και γίνεται έρμαιο των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού».

  • Η ανάρτηση Κασιδιάρη:

Η #Γαλλία φλέγεται και έχει παραδοθεί στο χάος. Tο ανεπαρκές πολιτικό της σύστημα παρατηρεί εξ αποστάσεως την καταστροφή. Αυτή είναι η φυσική μετεξέλιξη κάθε κοινωνίας που χάνει τον Εθνικό της χαρακτήρα και γίνεται έρμαιο των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού. Ο #Μακρόν, οι νεοφιλελεύθεροι και η αριστερά ευθύνονται για αυτή την ανεπανόρθωτη βλάβη και έχουν εκμηδενιστεί στη συνείδηση των πολιτών. Μετά την κυριαρχία της Μελόνι στην Ιταλία έρχεται η ώρα της #Λεπέν στη Γαλλία. Η Ευρώπη αυτή την κρίσιμη ώρα έχει δύο επιλογές: ή θα στραφεί προς τα εθνικά κράτη όπως έπραξε ήδη η Ουγγαρία και η Πολωνία ή θα μεταμορφωθεί σε ένα χαοτικό συνονθύλευμα με δυσοίωνο και σκοτεινό μέλλον. Η Ελλάς οφείλει να αποτελέσει και πάλι την πνευματική πρωτοπορία για τη διάσωση της εθνικής ταυτότητας και την εξύψωση του πολιτισμού. Η νίκη μας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου παρά τον ολοκληρωτικό πόλεμο του συστήματος δείχνει τον δρόμο. Πολύ σύντομα θα κυριαρχήσει και στην πατρίδα μας μία ισχυρή Εθνική παράταξη, όπως συμβαίνει σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη, που απολαμβάνουν τα αγαθά της προόδου, της ανάπτυξης και της κοινωνικής ειρήνης. #ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ #Παρισι #Γαλλοι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This