Φρίκη στο Σουφλί: Ηλικιωμένη νοσηλεύεται διασωληνωμένη μετά από επίθεση ληστών

Οι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι της, την έδεσαν και την φίμωσαν

Must Read

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί ένα περιστατικό ληστείας που είδε το φως, σε βάρος μία ηλικιωμένης στο Σουφλί. Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τους κακοποιούς, με συνέπεια να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Το ανατριχιαστικό συμβάν εκτυλίχθηκε το Σάββατο, όταν δυο άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο σπίτι της συνταξιούχου, στο χωριό Κυριακή του Σουφλίου, για να κλέψουν. Οι δράστες, αφού μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο της κουζίνας που ήταν ανοιχτό, την έδεσαν και τη φίμωσαν για να μπορέσουν να τη ληστέψουν.

Αφού την ακινητοποίησαν, έκαναν άνω-κάτω ολόκληρο το σπίτι μέχρι που βρήκαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα. Τα άρπαξαν και έγιναν «καπνός»,  εγκαταλείποντας την γυναίκα δεμένη. Η ίδια κατόρθωσε μετά από ώρες να λυθεί και έτρεξε στο σπίτι του αδελφού της για να ζητήσει βοήθεια.

«Η αδελφή μου ήταν εδώ, ήρθε από νωρίς, την Παρασκευή μέχρι τις 10 παρά τέταρτο ήταν εδώ. Πήγε στο σπίτι, από ό,τι μας είπε άκουσε έναν θόρυβο, βγαίνει να κλείσει το παράθυρο. Εκεί την βούτηξε ένας από τα μαλλιά και από τον λαιμό και την τράβηξε. Τη δέσανε με καλώδια. Της δέσανε τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν ένα φίμωτρο. Δύο ήταν αυτοί. Τελικά εκεί έγινε το σώσε. Αναποδογύρισαν τα πάντα μέσα, έκατσαν και έφαγαν σαν κύριοι», είπε ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνοδεία των συγγενών της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This