Του άναψαν τα… λαμπάκια και πλάκωσε τον καταστηματάρχη

Must Read

Άγριος καβγάς για την τιμή μιας… λάμπας ξέσπασε σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού στο Ηράκλειο της Κρήτης, με καταστηματάρχη και πελάτη να γίνονται μαλλιά κουβάρια! Έκπληκτοι οι διερχόμενοι σε κεντρικό δρόμο της πόλης το απόγευμα της Παρασκευής είδαν δύο άνδρες να έχουν πιαστεί στα χέρια και τον έναν να γρονθοκοπά με μανία τον άλλο!

Όπως αποκαλύφτηκε, ο ένας εκ των δύο δεν ήταν παρά… εξαγριωμένος πελάτης που είχε αγοράσει μία ημέρα νωρίτερα λάμπα από το κατάστημα του δεύτερου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγοραστής ανακάλυψε πως πλήρωσε τη λάμπα… χρυσή και επέστρεψε στο κατάστημα για να ζητήσει τα ρέστα από τον καταστηματάρχη.

Κουβέντα στην κουβέντα όμως τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με αποτέλεσμα ο θερμόαιμος πελάτης να επιτεθεί στον ιδιοκτήτη του καταστήματος καταφέρνοντάς του διαδοχικά χτυπήματα. Το θερμό επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των παρευρισκομένων, που έσπευσαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες, όμως το επόμενο επεισόδιο της κόντρας θα διαδραματιστεί στα δικαστήρια, μετά τη μήνυση για σωματική βλάβη που κατέθεσε το θύμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This