Πέμπτη 13/5/2021

Του άναψαν τα… λαμπάκια και πλάκωσε τον καταστηματάρχη

Άγριος καβγάς για την τιμή μιας… λάμπας ξέσπασε σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού στο Ηράκλειο της Κρήτης, με καταστηματάρχη και πελάτη να γίνονται μαλλιά κουβάρια! Έκπληκτοι οι διερχόμενοι σε κεντρικό δρόμο της πόλης το απόγευμα της Παρασκευής είδαν δύο άνδρες να έχουν πιαστεί στα χέρια και τον έναν να γρονθοκοπά με μανία τον άλλο!

Όπως αποκαλύφτηκε, ο ένας εκ των δύο δεν ήταν παρά… εξαγριωμένος πελάτης που είχε αγοράσει μία ημέρα νωρίτερα λάμπα από το κατάστημα του δεύτερου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγοραστής ανακάλυψε πως πλήρωσε τη λάμπα… χρυσή και επέστρεψε στο κατάστημα για να ζητήσει τα ρέστα από τον καταστηματάρχη.

Κουβέντα στην κουβέντα όμως τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με αποτέλεσμα ο θερμόαιμος πελάτης να επιτεθεί στον ιδιοκτήτη του καταστήματος καταφέρνοντάς του διαδοχικά χτυπήματα. Το θερμό επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των παρευρισκομένων, που έσπευσαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες, όμως το επόμενο επεισόδιο της κόντρας θα διαδραματιστεί στα δικαστήρια, μετά τη μήνυση για σωματική βλάβη που κατέθεσε το θύμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ