Οι Αλβανοί κρατούν «αιχμάλωτο» τον Μπελέρη για να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων ομογενών!

Φοβούνται ότι αν βγει από τη φυλακή θα τους κυνηγήσει! Σε εξέλιξη το βρώμικο σχέδιο των Αλβανών

Must Read

Μετά την σκανδαλώδη σύλληψη του Δημάρχου Χειμάρρας λίγες ώρες πριν τις εκλογές, την απόρριψη των αιτημάτων των δικηγόρων του και την πρωτοφανή άρνηση των αλβανικών δικαστικών αρχών να του χορηγήσουν ειδική άδεια προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος, οι Αλβανοί εξακολουθούν να κρατούν προφυλακισμένο τον Φρέντι Μπελέρη, την ώρα που τα ύπουλα και βρώμικα σχέδια της κυβέρνησης Ράμα, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στόχος των Αλβανών είναι να υφαρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων ομογενών στη Χειμάρρα και αυτός είναι ο λόγος που αρνούνται πεισματικά να απελευθερώσουν τον Μπελέρη, καθώς φοβούνται ότι θα εμποδίσει τις παράνομες δραστηριότητές τους σε βάρος των Χειμαρραίων.

Όπως αναφέρει το himara.gr, εδώ και δύο χρόνια, σε πολλές περιοχές της Χειμάρρας χτίζονται διαρκώς βίλες. Ένα από τα πιο περιζήτητα σημεία είναι η τοποθεσία «Κούσπος» με εξαιρετική θέα στο Ιόνιο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κάποιες από από τις πρώτες πολυτελείς κατοικίες που χτίστηκαν εκεί χωρίς έγγραφα και τεκμηρίωση, με την υπογραφή του τέως δημάρχου Χιμάρας Jorgo Goro και φυσικά κατόπιν εντολής του Έντι Ράμα, νομιμοποιήθηκαν. Μάλιστα, αναφέρεται η περίπτωση όπου έκταση της γης η οποία δόθηκε στον ιδιοκτήτη μέσω του νόμου 7501, από 9582 τμ έκταση που αρχικά ήταν μέσω πλαστογραφίας έγινε 29582 τμ.

Ποιοι χτίζουν όμως αυτές τις βίλες υφαρπάζοντας τις περιουσίες των Ελλήνων της περιοχής; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για υψηλόβαθμα στελέχη της αλβανικής αστυνομίας, της δημοτικής αστυνομίας αλλά και της κυβέρνησης Ράμα, οι οποίοι πιέζουν να παραμείνει στη φυλακή ο Μπελέρης προκειμένου να μην εμποδίσει την εγκληματική τους δράση.

Είναι οι άνθρωποι για τους οποίους η αλβανική αστυνομία και η δικαιοσύνη σιωπούν και δεν προχωρούν σε διώξεις, την ώρα που η κυβέρνηση τους προστατεύει βάζοντας πλάτη σε όλες τις παράνομες δραστηριότητες τους… Αυτοί λοιπόν κρατούν στη φυλακή τον Φρέντι Μπελέρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This