Έκοψαν το ρεύμα σε μάνα με 5 παιδιά – «Έχασε» τον σύζυγό της πριν 4 μήνες

Ο πατέρας πάλευε με καρκίνο - «Περιμένω τη σύνταξη»

Must Read

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε μια μονογονεϊκή οικογένεια στην Πάτρα με 5 παιδιά, τα 4 εκ των οποίων ανήλικα. Η εταιρεία προχώρησε διακοπή της ηλεκτροδότησης καθώς η γυναίκα, η οποία έχασε πρόσφατα τον σύζυγό της, είχε χρέος 700 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του pelop.gr, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας και πατέρας των παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας δώσει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένεια βρέθηκε ξαφνικά χωρίς το στήριγμά της και η μητέρα η οποία ξόδεψε όλες τις οικονομίες για τις θεραπείες του συζύγου της και τα έξοδα της κηδείας, βρέθηκε σε δεινή οικονομική θέση προσπαθώντας να μεγαλώσει μόνη της τα 5 παιδιά της.

«Μου είπαν να δώσω 200 ευρώ για να κάνω δόσεις και να γίνει η επανασύνδεση, αλλά δεν έχω τα χρήματα. Περιμένω την σύνταξη του άνδρα μου…» ανέφερε η γυναίκα ενώ ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ Θεόδωρος Κανελλόπουλος σημείωσε από πλευράς του: «Υπάρχει ιδιωτική εταιρεία που στέλνει συνεχώς εξώδικα στον ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή ηλεκτροδότησης σε όσους χρωστάνε».

Πολίτες που συγκλονίστηκαν από το δράμα της μητέρας προσφέρθηκαν να πληρώσουν το ποσό των 200 ευρώ προκειμένου να «προχωρήσει» ο διακανονισμός.

**Σημείωση**: Αναγνώστρια του newsbreak.gr επικοινώνησε μαζί μας και εξέφρασε την πρόθεσή της να καλύψει το χρηματικό ποσό που απαιτείται για την επανασύνδεση. Μετά από επικοινωνία μας με την «Πελοπόννησο» ενημερωθήκαμε ότι χάρη στην κινητοποίηση συμπολιτών μας, το θέμα έχει ήδη διευθετηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This