Νεκρός για 2 μέρες 56χρονος στα Τρίκαλα – Ο αδερφός του τον έδεσε χειροπόδαρα

O αδερφός του που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήθελε να τον φροντίσει

Must Read

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Τρικάλων, όπου ένας 56χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα, μέσα στο σπίτι που ζούσε με τον αδερφό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice, τον 56χρονο άνδρα αναζητούσε για δύο ημέρες ένας αδελφός του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του. Ο ίδιος ενημέρωσε την αστυνομία και άνδρες της ΕΛΑΣ μπήκαν στο διαμέρισμά του 56χρονου, όπου τον εντόπισαν νεκρό στο κρεβάτι, δεμένο χειροπόδαρα και σκεπασμένο.

Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο μικρότερος αδερφός του 56χρονου, με τον οποίο συγκατοικούσε, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η ιατροδικαστική έδειξε ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια και όπως φαίνεται, ο αδερφός του δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Έτσι, φέρεται ότι μετά τον θάνατό του 56χρονου, ο αδερφός του έβαλε βαμβάκι στα αυτιά και στη μύτη απ’όπου αιμορραγούσε, τον έδεσε και στον σκέπασε στο κρεβάτι. Πρόθεσή του ήταν να περιποιηθεί τον αγαπημένο του αδερφό που κείτονταν χωρίς τις αισθήσεις του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This