Διπλός πνιγμός στη Φθιώτιδα: Καταδικασμένος για τον φόνο 17χρονης ο 56χρονος που βούτηξε να σώσει την 65χρονη!

Το σοκαριστικό σκοτεινό μυστικό πίσω από τη διπλή τραγωδία

Must Read

Ένα συγκλονιστικό «παιχνίδι της μοίρας» ήρθε στο φως, μετά την είδηση των πνιγμών ενός 56χρονου άνδρα και μιας 65χρονης γυναίκας, σήμερα το πρωί στο λιμάνι του χωριού Ράχες Φθιώτιδας, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του πρώτου να σώσει τη δεύτερη.

Συγκεκριμένα, με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, ο άνδρας που πήδηξε χωρίς δεύτερη σκέψη στο νερό, όταν άκουσε τη συγχωριανή του να φωνάζει «βοήθεια», σε ηλικία 22 χρονών είχε αποπειραθεί να βιάσει μια 17χρονη μαθήτρια, μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα απο το σημείο όπου έχασε τη ζωή του, την οποία κατόπιν δολοφόνησε βάναυσα, πολτοποιώντας το κεφάλι της με μια ζαρντινιέρα! Τότε είχε καταδικαστεί σε ισόβια, αλλά μετά από 20 χρόνια στις φυλακές, επέστρεψε στο χωριό του και συνέχισε να ζει με τους γονείς του, απομονωμένος από τους πάντες.

Και η συγχωριανή του, όμως, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της σήμερα, ήταν μια χαροκαμένη μάνα, καθώς είχε χάσει την κόρη της σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα, πριν από 10 χρόνια. Μάλιστα, πριν από δύο ημέρες είχε γίνει γιαγιά…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, όλα έγιναν γύρω στις 10:30 το πρωί, όταν η 65χονη, η οποία κολυμπούσε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς, ως φαίνεται, δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή. Τότε, ο 56χρονος έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε, προκειμένου να τη βοηθήσει. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και πνίγηκαν μαζί, αγκαλιασμένοι.

Στο σημείο έφτασαν ιδιωτικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού, προκειμένου να ανασύρουν τις σορούς τους από τη θάλασσα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 56χρονος ενδέχεται να μην γνώριζε κολύμπι…

Το σκοτεινό μυστικό του 56χρονου

Την άνοιξη του 1990, ένα στυγερό έγκλημα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το βράδυ της 16ης Απριλίου εκείνου του έτους, o 23χρονος -τότε- ψαράς σκότωσε μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία βρισκόταν στις Ράχες, το χωριό του πατέρα της, για τις διακοπές του Πάσχα. Το πτώμα της κοπέλας είχε βρεθεί μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ το κεφάλι της είχε πολτοποιηθεί.

Ο νεαρός ψαράς της είχε επιτεθεί με σκοπό να τη βιάσει, αλλά η 17χρονη αντιστάθηκε. Έξαλλος, τη χτύπησε πολλές φορές με μια σιδερένια ζαρντινιέρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τη ζωή της. Μάλιστα, μετά την απεχθή πράξη του, ο δράστης έφυγε από το σημείο, πήγε σπίτι του και αφού πλύθηκε, στη συνέχεια βγήκε για να… διασκεδάσει με τους φίλους του.

Οι αστυνομικοί, που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν ότι είχαν να κάνουν με σεξουαλικό έγκλημα, υποπτευτήκαν τον 22χρονο και πήγαν στο σπίτι του, όπου και τον συνέλαβαν. Ο ίδιος, αν και αρχικά αρνήθηκε κάθε σχέση με το έγκλημα, στη συνέχεια «έσπασε». Είπε στους άνδρες της ΕΛΑΣ ότι προσπάθησε να την βιάσει, αλλά αυτή αντιστάθηκε. Τότε, όπως είπε, φοβήθηκε ότι θα τον καταγγείλει, και αποφάσισε να την σκοτώσει.

Ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας βιασμού. Έμεινε στη φυλακή για 20 χρόνια, ενώ πολλές ήταν οι εντάσεις που επικρατήσαν κατά τη διάρκεια της δίκης, με τη μητέρα του κοριτσιού να χαστουκίζει τον δράστη μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This