Για οδηγούς με «γερά νεύρα» η κίνηση στο κέντρο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και το απόγευμα λόγω Σι Τζινπίνγκ

Must Read

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι πολίτες καθώς συνεχίζεται η ταλαιπωρία τους στους δρόμους της Αθήνας λόγω της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.

Η πρώτη φάση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έχει ολοκληρωθεί και όλοι οι δρόμοι έχουν δοθεί στη κυκλοφορία, ενώ η δεύτερη φάση θα εφαρμοστεί το απόγευμα και θα περιλαμβάνει την περιοχή του Χίλτον, και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ενώ θα επηρεάσει τη Λεωφόρο Συγγρού, την παραλιακή καθώς και το οδικό δίκτυο στο λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι παρευρίσκονται στο γεύμα προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου

Στις 16:30 ο κ. Σι Τζινπίνγκ, συνοδευόμενος από τον κ. Μητσοτάκη, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας COSCO στο Νέο Ικόνιο Περάματος ενώ στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Κινέζου ομολόγου του στο Προεδρικό Μέγαρο. Αύριο το πρωί της Τρίτης, στις 10:30, ο Κινέζος Πρόεδρος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This