Χανιά: Στο Αυτόφωρο οι γονείς που κλείδωσαν το μωρό τους στο αυτοκίνητο και πήγαν βόλτα

Πρόκειται για Ιάπωνες που πήγαν βόλτα στο ενετικό λιμάνι με το άλλο τους παιδί, αφήνοντας το μωρό στο αυτοκίνητο

Must Read

Στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι Ιάπωνες γονείς που είχαν αφήσει το μωρό τους στο κλειδωμένο τους αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην παλιά πόλη στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου, στην περιοχή του παλιού Ξενία. Οι γονείς άφησαν το μωρό τους να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητο, το κλείδωσαν και πήγαν βόλτα στα Χανιά. Ωστόσο, εκείνο ξύπνησε κάποια στιγμή και έβαλε τα κλάματα. Περαστικοί που πλησίασαν και το είδαν στο ΙΧ αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και έτσι λίγο αργότερα το βρέφος απεγκλωβίστηκε καθώς οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπασαν το παράθυρο, υπό τον φόβο μην πάθει τίποτα.

«Οι αστυνομικοί είδαν μέσα σε ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο, ένα μωρό που έκλαιγε. Κλειστά παράθυρα, όλα κλειστά, και με 35 βαθμούς που είχε έξω όπως καταλαβαίνετε αν δεν παρενέβαιναν άμεσα οι συνάδελφοί μου ίσως το μωρό να ήταν νεκρό», είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, Νίκος Ξανθουδάκης, για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι συνάδελφοί του που χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι για να σώσουν το βρέφος.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ήταν για αρκετή ώρα κλειδωμένο. Μετά από λίγο έφτασαν στο σημείο και οι 43χρονοι γονείς του, ένα ζευγάρι από την Ιαπωνία, οι οποίοι είχαν πάει βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι, με το άλλο τους παιδί.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στα Δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This