Τι έδειξε η νεκροψία για την τρανς Κουβανή – Την κατέσφαξε ο δολοφόνος της

Must Read

«Φως» στα όσα συνέβησαν μέσα στο διαμέρισμα της 46χρονης τρανς Κουβανής που εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη στον Άγιο Παντελεήμονα, ρίχνει η ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως αιτία θανάτου αναφέρεται το αιμορραγικό σοκ. Όπως όλα δείχνουν, η 46χρονη πάλεψε για τη ζωή της, ενώ ο δράστης την χτυπούσε στο κεφάλι και την μαχαίρωνε στο λαιμό.

Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στη σορό, εντοπίστηκαν τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό, από αιχμηρό αντικείμενο. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν δύο μεγάλες μαχαιριές στον λαιμό, ενώ διάσπαρτα τραύματα βρέθηκαν και στο κεφάλι της, τα οποία πιθανώς προκάλεσαν την αιμορραγία που οδήγησε στον θάνατο την 46χρονη τρανς. Την ίδια στιγμή, στην πλάτη της εντοπίστηκαν χαρακιές, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η ίδια πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο θάνατος της επήλθε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. 

Υπενθυμίζεται ότι η σπιτονοικοκυρά ήταν εκείνη που ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα, καθώς την αναζητούσε για να εισπράξει το ενοίκιο και δεν την έβρισκε. Έτσι, ανησύχησε και χρησιμοποίησε τα δεύτερα κλειδιά που είχε, αντικρίζοντας τελικά την 46χρονη δολοφονημένη.




Δείτε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Έτσι βρέθηκε σφαγμένη η 46χρονη τρανς – Το «αντίο» των φίλων της

Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Κουβανή τρανς μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This